Libnet.ro
UNICEF

14:00

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Absolut nimic nu le merge bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Absolut nimic nu le merge bine

Toamna aduce foarte mult ghinion pentru trei dintre toate semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Treci printr-o perioada ciudata si. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana binecuvantata. Totul le merge bine

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP GEMENI - Te simti inspirata si motivata sa fii creativa. Totul este posibil in aceasta saptamana, daca esti.

HOROSCOP. Top 5 zodii care mint si insala

Increderea este de mare pret intr-o relatie de cuplu. Afla mai jos care sunt zodiile predispuse la minciuna si la inselat. Incepem in ordine inversa. Locul 5: Taur Aceste persoane sunt foarte.

JO 2020: Probele de maraton vor avea loc la 800 km distanta de capitala Japoniei

Comitetul Olimpic International a anuntat intentia de a muta probele de maraton care vor avea loc la Jocurile Olimpice din Tokyo, din cauza temperaturilor extrem de ridicate din acea perioada a anului. Acestea se vor desfasura in Sapporo, la 800 km de capitala Japoniei, intr-un climat mai racoros.

Caz cutremurator in Ploiesti! inca un pedofil a fost descoperit. Barbatul le abuza pe cele trei fiice minore ale concubinei sale

Caz cutremurator in Ploiesti! Un barbat este acuzat ca a abuzat sexual toate cele trei fete minore ale concubinei sale. Individul a fost retinut pentru 24 ore pentru mai multe infractiuni de viol, agresiune.

Veste excelenta pentru elevi. Se apropie vacanta. De pe ce data vor avea o saptamana libera

Elevii din invatamantul primar mai au putin si intra in prima vacanta din acest an scolar. De asemenea, o alta veste buna a insotit perioada libera a acestora. Zilele libere si lucratoare din 2019 arata ca acestia vor mai avea o zi de vacanta in plus in luna noiembrie. Cand incepe perioada asteptata de micuti? .

Ministrul Sanatatii: Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat

Procedura de achizitie a incubatoarelor cu care vor fi dotate 140 de maternitati s-a incheiat, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea. Am anuntat.

HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in.

ZILE LIBERE 2020. Cate zile libere vor avea bugetarii anul viitor

Vesti proaste pentru bugetari: doua dintre zilele libere stabilite prin lege cad in weekend. Vor recupera, in schimb, anul viitor, cand vorbim despre 14 zile libere. Zile libere ramase din 2019: 30.

HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Zodia care este la un pas distanta de a-si implini visurile!

Horoscop 16 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 16 octombrie Berbec Va afirmati personalitatea intreaga zi intr-o maniera excesiva. Seara veti prefera sa.

350.000 de fumatori care vor sa renunte la acest viciu, condamnati tacit!

Saptamana aceasta, Senatul Romaniei ar fi trebuit sa voteze Raportul de respingere a Proiectului de lege care urmareste suprareglementarea comertului cu produse din tutun si implica, printre altele,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )