Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOROSCOP. Cele trei zodii pentru care Luna Nouain Balantaaduce doar fericire. Sunt rasfatatele horoscopului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii pentru care Luna Nouain Balantaaduce doar fericire. Sunt rasfatatele horoscopului

Luna Noua apare in zodia Balantei pe 9 octombrie. Pentru trei zodii, incepe o perioada plina de fericire si de dorinte implinite. HOROSCOPGEMENI - Daca te-ai simtit pana acum lipsita de inspirati. continuă pe Antena3

Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viata se schimba radical

Luna octombrie a venit cu pasi repezi si odata cu ea au sosit si vestile foarte bune pentru aceste zodii. Trei nativi sunt norocosii zodiacului, care se vor muta in casa noua, in luna.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

HOROSCOP. Mesaje ale ingerilor pazitori pentru zodii pentru pentru 3-10 octombrie. Berbecii trebuie sa ceara ajutor, Gemenii au parte de rezolvari

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-10 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! HOROSCOP.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Leoaicele au un aer cu adevarat nobil, Scorpioancele au un magnetism uluitor

Fiecare femeie este frumoasa, in felul ei, mai ales cand alege sa-si puna in valoarea calitatile naturale. Nativele in zodia Berbecului atrag prin atitudine, in timp ce femeile nascute in zodia Taurului au.

HOROSCOP. Cele mai frumoase femei ale zodiacului. Leoaicele au un aer nobil, Scorpioancele au un magnetism uluitor

Fiecare femeie este frumoasa, in felul ei, mai ales cand alege sa-si puna in valoarea calitatile naturale. Nativele in zodia Berbecului atrag prin atitudine, in timp ce femeile nascute in zodia Taurului au.

Utile:Cele trei boli pe care femeile risca sa le dezvolte dupa vrsta de 45 ani; A nceput anotimpul insomniilor! 8 sfaturi sa dormi ca un prunc; 9 semne ca raceala poate ascunde alte boli

Gingko Biloba, buna cand te doare capul sau ai ameteli. Frunzele de gingko biloba sunt recomandate. Cum afecteaza stresul fertilitatea din randul femeilor. in America de Nord, 20-25% dintre femei si 18-21% dintre barbatii aflati la.

Motivul pentru care nu trebuie sa folosesti dezinfectant pentru maini.Cat de nociv este pentru sanatate

Dezinfectantul de maini contine numeroase toxine periculoase pentru sanatate si nu este foarte eficient cand vine vorba de distrugerea germenilor. Medicii sustin casapunul simplu, in combinatie cu.

Faze tari:Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele;Si-a luat masina de lux cu o tona de monede;A fost descoperit un cyborg din Epoca Bronzului? Arheologii au descoperit o mna din bronz ce ar fi fost ut

Sarutul Mortii: povestea din spatele unei imagini care si azi socheaza. Sarutul fratern dintre Erich Honecker, presedintele Germaniei de Est si Leonid Brezhnev, liderul URSS, a fost unul dintre momentele care au socat lumea in timpul Razboiului Rece. Pe 6 octombrie 1979. Lenovo a creat un smartphone cu ecran pliabil functional. Asteptate pentru debutul oficial in viitorul apropiat, telefoanele mobile cu carcasa flexibila si ecran pliabil sunt de ceva timp prezente in laboratoarele de testare ale marilor producatori smartphone.

Motivul emotionant pentru care artistul Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Artistul Charles Aznavour, care a murit in noaptea de duminica spre luni la varsta de 94 de ani, a vorbit descpre moartea sa in emisiunea Sept a Huit, pe 16 septembrie. Cea mai mare dintre temerile sale era ca.

Motivul uluitor pentru care trebuie sa iti acoperi oglinzile din casa

Fie ca este vorba de praf, mucegai sau orice alt lucru care compromite curatenia spatiului, tineti cont ca acest lucru afecteaza si psihicul. Exista o serie de lucruri care influenteaza starea de spirit si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )