Libnet.ro
UNICEF

15:01

Motivul emotionant pentru care artistul Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Antena3 Antena3,
Motivul emotionant pentru care artistul Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Artistul Charles Aznavour, care a murit in noaptea de duminica spre luni la varsta de 94 de ani, a vorbit descpre moartea sa in emisiunea Sept a Huit, pe 16 septembrie. Cea mai mare dintre temerile sale era ca. continuă pe Antena3

Motivul uluitor pentru care trebuie sa iti acoperi oglinzile din casa

Fie ca este vorba de praf, mucegai sau orice alt lucru care compromite curatenia spatiului, tineti cont ca acest lucru afecteaza si psihicul. Exista o serie de lucruri care influenteaza starea de spirit si.

O cunoscuta cantareata din SUA s-a PREDAT la politie. Artista, ACUZATA DE AGRESIUNE. Motivul ABERANT pentru care s-au incins spiritele (FOTO)

Cantareata americana de rap Cardi B s-a predat la politie, care ancheteaza o presupusa bataie la un club de striptease din New York. Cardi B, devenita recent mama, a iesit din sectia de politie.

Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de 6 ani! Motivul scandalos pentru care nu mai vrea sa o vada deloc pe Suri!

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Motivul HALUCINANT pentru care Tom Cruise refuza sa isi vada fiica: Nu face parte din....

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

Faze tari:Motivul neasteptat pentru care un barbat a returnat un set de pahare la IKEA. Ce scria pe ele;Si-a luat masina de lux cu o tona de monede;A fost descoperit un cyborg din Epoca Bronzului? Arheologii au descoperit o mna din bronz ce ar fi fost ut

Sarutul Mortii: povestea din spatele unei imagini care si azi socheaza. Sarutul fratern dintre Erich Honecker, presedintele Germaniei de Est si Leonid Brezhnev, liderul URSS, a fost unul dintre momentele care au socat lumea in timpul Razboiului Rece. Pe 6 octombrie 1979. Lenovo a creat un smartphone cu ecran pliabil functional. Asteptate pentru debutul oficial in viitorul apropiat, telefoanele mobile cu carcasa flexibila si ecran pliabil sunt de ceva timp prezente in laboratoarele de testare ale marilor producatori smartphone.

Motivul pentru care Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Celebrul interpret si compozitor francez de origine armeana Charles Aznavour a vorbit, intr-un interviu acordat in luna septembrie, despre testamentul sau. Regretatul muzician marturisea ca a aranjat totul, dezvaluind si motivul pentru care a facut-o cu mult timp in urma.

Detalii socante despre moartea lui Charles Aznavour. Artistul a fost descoperit in cada

Cantaretul Charles Aznavour a decedat luni dimineata din cauze naturale, in urma unei insuficiente cardio-respiratorii, a precizat marti pentru AFP procurorul din Tarascon, Patrick Desjardins, dezvaluind re.

A murit Charles Aznavour

A murit Charles Aznavour. Artistul avea 94 de ani.

A murit Charles Aznavour, ultimul dintre gigantii muzicii franceze

Charles Aznavour, ultimul dintre gigantii muzicii franceze, a murit in noaptea de duminica spre luni, in casa sa din Alpilles, la varsta de 94 de ani, potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de AFP. Charles Aznavour, fiu al unui cuplu de migranti armeni, pe numele real Shahnour Varinag Aznavourian, s-a nascut pe 22 mai 1924, la Paris. Supranumit Sinatra francez, Charles Aznavour a trebuit sa lupte la inceputurile carierei sale pentru a impune in mediul artistic talia, fizicul si vocea lui atipice, inainte de a deveni celebru, incepand cu jumatatea anilor '50.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )