Libnet.ro
UNICEF

12:15

Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Antena3 Antena3,
Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2020. Iata horoscopul general al lunii FEBRUARIE 2020. A doua luna a noului deceniu marcheaza si startul miscarilor retrograde ale anului ale caror efecte sunt analizate de specialistii in astrologie. continuă pe Antena3

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Taurii devin mai indrazneti si mai flexibili in integrarea cu cei din jur

Horoscopul Taurului din luna februarie 2020 anticipeaza intensificarea relationarii cu amicii veritabili, de incredere, o relansare spectaculoasa, avantajoasa, in sfera sociala, si o viata sentimentala implinita de intimitate sau presupunand depasirea unor bariere interioare.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Gemenii isi privesc cu optimism viitorul

Reperele principale ale horoscopului Gemenilor din luna februarie 2020 sunt atitudinea ta pozitiva fata de evolutia destinului tau, exploatarea consistenta a punctelor tale forte, atractia fata de aspecte ale lumii iesite din comun, integrarea cu un fin simt al diplomatiei printre oameni, oportunitatea de a fi aplaudat la scena deschisa in plan social, o viata amoroasa in care ratiunea se impleteste cu patima, si una profesionala auspicioasa colaborarilor si avansarii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le intereseaza

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiti de o relationare armonioasa cu oamenii, alegi graul de neghina in legaturile de parteneriat, esti impulsionat sa-ti dezvalui semnificatii ascunse ale lumii, traiesti din plin deliciile existentei, ai o viata sentimentala caracterizata de o minunata profunzime.

HOROSCOP februarie 2020. Pestii vor avea probleme sentimentale, iar Fecioarele se vor concentra pe munca

HOROSCOP pentru luna februarie 2020.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Sagetatorii sunt preocupati de camin si familie

Horoscopul Sagetatorului din luna februarie 2020 sugereaza o atentie preponderenta acordata relatiilor familiale, oamenilor care-ti sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esentiale, o viata amoroasa favorizata de inspiratie si imprejurari norocoase, si o activitate financiara cu doua taisuri.

Horoscop DRAGOSTE FEBRUARIE 2020. Gemenii vor intalni oameni interesanti. Nu va lasati purtati de val

Horoscop lunar dragoste FEBRUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna februarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2020. Provocari noi pentru zodii - SCORPIONII traiesc la maximum

HOROSCOP complet februarie 2020. Incepe o perioada a schimbarilor.

S-a decis. Ce se intampla cu Uber, Yango, Clever si Bolt de la 1 februarie 2020

Legea Uber intra in vigoare. Noi reglementari pentru companiile de transport alternativ, de la 1 februarie. De la 1 februarie vor fi reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Cei care vor sa transporte pasageri trebuie sa obtina un atestat special si trebuie sa aiba carnet de cel putin doi ani.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Sagetatorii sunt nostalgici, Berbecii sunt constienti de ce li se intampla

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop februarie. Cele trei zodii care au probleme in dragoste

Toata lumea are asteptari de la luna februarie, mai ales ca vom avea Dragobetele si ziua de 14 februarie dedicata sarbatorii importate, Sfantul Valentin. insa, astrele nu ne rezerva deloc vesti foarte bune pe plan amoros. Ba din contra, ne pregatesc tensiuni si provocari. Si asta pentru ca Venus, planeta iubirii, va face o serie de careuri cu planetele grele din semnul Capricornului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )