Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP 7 iulie. Berbecii primesc tot ce e mai bun, Gemenii au nevoie de calauzire

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 7 iulie. Berbecii primesc tot ce e mai bun, Gemenii au nevoie de calauzire

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, DUMINICA 7 IULIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. HOROSCOP Dragostea este cel mai. continuă pe Antena3

HOROSCOP 7 iulie. Berbecii isi lasa relatia la o parte, Gemenii se incurca in viata sociala

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 7 IULIE 2019; de azi, Mercur, prima planeta de la Soare, cea care influenteaza gandirea, comunicarea, calatoriile pe distante scurte, tehnologia, deci aspecte de baza ale.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Primaria Sectorului 4 despre jardinierele de circa 4.000 lei: Sunt din granit, au fost achizitionate direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret

Primaria Sectorului 4 a achizitionat jardinierele de circa 4. 000 lei bucata direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil, se arata in precizarile transmise de institutie catre HotNews. ro. Acestea sunt din granit si au garantie 50 de ani.

HOROSCOP 5 iulie 2019. Berbecii primesc mai multa dragoste, Taurii profita de o zi buna

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 5 IULIE 2019. Au fost foarte intense zilele de pana acum din aceasta saptamana si nu pentru ca tranzitele astrale au efect negativ nicio planeta nu ne face.

HOROSCOP weekend 6-7 iulie. Berbecii au intalniri romantice. Leii accepta toate provocarile

Berbec Romantismul te caracterizeaza in acest weekend. Astfel, este posibil sa ai parte de intalniri romantice sau pur si simplu incepi sa te gandesti mai serios la o relatie pe termen.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 4 iulie. Berbecii au o oportunitate uluitoare, Taurii sunt sensibili

Iata pentru JOI 4 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 IUNIE - 3 IULIE BT Index Austria ATX - liderul topului fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 1,82%, pentru intervalul 25 iunie - 2 iulie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 IUNIE - 2 IULIE Anuntul intentiei de investitie a Amerocap propulseaza cotatia Oil Terminal in topul aprecierilor de la BVB

Pretul actiunilor Oil Terminal OIL) a explodat cu 33,56%, in perioada 25 iunie - 2 iulie, in raport cu moneda euro, ca urmare a anuntului privind intentia consortiului american Amerocap de a investi in operatorul terminalului petrolier din Constanta, titlurile emitentului urcand pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada avuta in vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )