Libnet.ro
UNICEF

15:00

Horoscop. Lucruri pe care zodiile le urasc cel mai mult

Antena3 Antena3,
Horoscop. Lucruri pe care zodiile le urasc cel mai mult

Exista lucruri pe care anumiti nativi le detesta cu desavarsire, dar care poate pentru altii reprezinta doar simple detalii. Berbec - nu suporta oamenii care sunt lenesi. El este obisnuit ca lucrurile sa. continuă pe Antena3

Cresc salariile, preturile si inflatia. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat la 5,41% in mai 2018, de la 5,2% in luna precedenta, pe fondul scumpirii marfurilor alimentare cu 3,93%, a celor nealimentare cu 7,75% si a serviciilor cu 2,72%, potrivit datelor an.

Nu doar nchisorile sunt supraaglomerate. Romnia, tara UE n care populatia traieste cel mai nghesuit n locuinte

Romanii sunt cetatenii din Uniunea Europeana care traiesc cel mai inghesuit in locuinte, potrivit celor mai recente statistici, publicate marti de Eurostat.

Rata anuala a inflatiei a continuat sa urce n mai la 5,41%. Pretul cartofilor si al altor legume a urcat cel mai mult, dar s-au ieftinit ouale si citricele

Inflatia si-a continuat trendul ascendent in mai, rata anuala ajungand la 5,41%, conform datelor publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

eMAG reduceri Sansa uriasa: cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Romanii care isi doresc de mai mult timp un televizor cu rezolutie de cristal 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata, au acum sansa de a cumpara unul la un pret excelent.

VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Trenul european cu cel mai lung traseu face 60 de ore pe aproape 3. 000 km, in timp ce un tren luxos parcurge 3. 300 km in doua zile. Cele mai lungi trasee pornesc de la Moscova, altele pleaca din mica enclava Kaliningrad, iar cateva trenuri leaga, cu foarte mare viteza, zona Benelux de Mediterana. Intra in articol pentru a vedea care sunt trenurile directe cu cel mai lung parcurs si cat costa biletele. De precizat ca exemplele de pret sunt orientative, existand cazuri in care la oferta biletele pot costa si de 4-5 ori mai putin decat daca ar fi cumparate chiar inainte de calatorie.

Reguli stricte la o cunoscuta televiziune: Angajatii nu au voie sa se priveasca mai mult de cinci secunde

Angajatii de la Netflix nu au voie sa se uite unii la altii mai mult de cinci secunde sau sa faca schimb de numere de telefon fara un acord prealabil. Serviciul de streaming a luat aceste masuri.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Cel mai comun motiv care le determina pe femei sa divorteze

Un studiu Harvard arata ca cel mai comun motiv care determina femeile sa divorteze este strans legat de locul de munca al sotului. Se pare ca siguranta femeilor nu tine atat de castigurile financiare ale partenerului sau, cat de statutul de angajat si sigurnata unui venit stabil.

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai.

ASUS ROG Phone ar putea fi cel mai rapid smartphone de pe piata

ASUS ROG Phone a fost dezvaluit cu surle si trambite ca fiind cel mai rapid smartphone de gaming. Partea interesanta este ca primele benchmark-uri o confirma. in teorie, majoritatea smartphone-urilor de top actuale ar trebui sa vina la pachet cu aceeasi performanta. in contextul in care utilzeaza acelasi procesor Snapdragon 845, nu te astepti sa [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )