Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai ample alegeri din istoria Mexicului au loc azi. La prezidentiale este favorit un candidat care a promis ca l va pune la punct pe Trump

Hotnews Hotnews,
 Cele mai ample alegeri din istoria Mexicului au loc azi. La prezidentiale este favorit un candidat care a promis ca l va pune la punct pe Trump

Aproximativ 89 de milioane de alegatori sunt chemati la urne, duminica, la alegerile prezidentiale, legislative, federale si locale din Mexic, sondajele de opinie indicand victoria unui politician populist ce a promis sa combata coruptia, cartelurile de droguri si sa-l puna la punct pe Donald Trump. continuă pe Hotnews

VIDEO Cele mai simpatice momente din istoria robotului Asimo care va fi pensionat de Honda

Honda nu va mai investi in dezvoltarea Asimo, unul dintre cei mai simpatici roboti umanoizi, care in ultimii 13 ani a facut mii de prezentari si a devenit tot mai sofisticat. Asimo a avut multe momente simpatice: a dansat, a batut penalty-uri, a invatat sa duca cu grija tavi, dar a si cazut pe scari. in articol puteti vedea si ce a facut cand a vizitat Romania, in 2010.

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Una dintre cele mai mari tragedii din Romania: a omorat 41 de oameni jucand tintar! Ceausescu l-a condamnat la moarte apoi, peste o luna, i-a comutat pedeapsa la 25 de ani

Dupa amiaza aceea de 31 mai 1966 parea calma. Sa fi fost cam 16. 00 cand Alexandru Cainaru, revizor de ace in statia CFR Mogosoaia, primeste ordin de garare a unui automotor ce intra pe o linie moarta.

Blestemul campioanelor mondiale: cele mai mari surprize din istoria turneului final

Germania nu e prima detinatoare a trofeului Jules Rimet care dezamageste la urmatorul turneu. De fapt, in ultimii 20 de ani au patit-o si Franta, Italia si Spania.

FOTO VIDEO Transfagarasanul, redeschis. Cum arata prima zi turistica pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume

Drumul National 7C, cunoscut mai mult ca Transfagarasan, i-a intampinat azi pe primii turisti, dupa cateva saptamani in care drumarii au lucrat non-stop ca sa-l pregateasca pentru circulatie. Sute de turisti romani si straini au venit in zona Laculului Balea ca sa admire cel mai spectaculos drum din Romania.

Cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american: 601 persoane, intre care medici, puse sub acuzare

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste doua miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, transmite Reuters.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Cele mai sigure tari din lume. TOP 10

Un nou raportul din 2018 privind legea si ordinea globala efectuat de catre cercetatorii americani de la Gallup se uita la situatia sigurantei tarilor, bazandu-se in intregime pe propriul sentiment de.

Topul celor mai bune restaurante din lume

Rezultatele premiilor anuale ale celor mai bune 50 de restaurante din lume au fost anuntate in fata unui public invitat din Bilbao, Spania. Lista celor mai bune 50 de restaurante din lume este organizata si.

Topul celor mai sigure tari din lume: ce loc ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 30.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )