Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentrusaptamana 29 iulie - 4 august 2019. Berbecii afla un adevar ce le poate schimba viata, Balantele castiga pe toate planurile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentrusaptamana 29 iulie - 4 august 2019. Berbecii afla un adevar ce le poate schimba viata, Balantele castiga pe toate planurile

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, previziunile runelor pentru saptamana 29 iulie- 4 august 2019. Foarte curand va afla un adevar. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Horoscopul evolutiei spirituale, cu Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la Adevaruri ascunse cum guverneaza legea karmei fiecare zodie. Karma Berbecului are multe culori care denota.

HOROSCOP Cassandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Cassandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii.

HOROSCOP Casandra 29 iulie 4 august 2019. Casa si familia ii agita pe Tauri, Racii se simt atragatori

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana29 iulie 4 august2019. HoroscopBERBEC 21. 04:Marte se afla inca in partea care se ocupa de distractii a.

Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Ministerul de Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in China in legatura cu desfasurarea unor proteste, in perioada iulie-august, si asupra riscului ca Aeroportul International Hong Kong sa fie blocat de catre protestatari, scrie Mediafax.

Luni, 29 iulie, Adevarul iti aduce unul dintre bestseller-urile de razboi Alastair MacLean, la alegere

Luni, 29 iulie, ziarul apare impreuna cu unele dintre cele mai de succes titluri ale cunoscutului autor Alastair MacLean cititorii vor putea alege cartea preferata dintre Tunurile din Navarone Forta 10 din Navarone HMS Ulyses. Pachetul ziar si o carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de o saptamana, in stoc limitat.

Ziua Imnului National, marcata luni, 29 iulie, pe platoul din fata Prefecturii

Luni, 29 iulie, pe platoul din centrul orasului, de la ora 09. 50, vor avea loc activitati specifice sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, coordonate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Calarasi General de brigada Barbu Paraianu si Garnizoana Calarasi.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cum sunt nativii numarului psihic 4

HOROSCOPMihai Voropchievici. Numarul psihic este reprezentat de ziua de nastere. HOROSCOPMihai Voropchievici. Toti cei nascuti in zilele de 4, 13, 22 sau 31 au numarul psihic.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cum sunt nativii numarului psihic 3

HOROSCOPMihai Voropchievici. Numarul psihic este reprezentat de ziua de nastere. HOROSCOPMihai Voropchievici. Toti cei nascuti in zilele de 3, 12, 21 sau 30 sunt guvernati de planeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )