Libnet.ro
UNICEF

12:16

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au sanse mari sa se casatoreasca anul acesta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Patru nativi din zodiac au sanse mari sa se casatoreasca anul acesta

Astrologul Minerva a prezentat, in cadrul unei editii speciale de la Antena 3, previziunile astrologice pentru fiecare nativ din zodiac, pentru anul 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP cu Minerva. Previziuni astrale pentru anul 2020

Astrologul Minerva a fost invitata la Antena 3, in cadrul unei editii speciale, unde a prezentat previziunile astrologice pentru anul 2020.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana 23-39 decembrie. Berbecii vor avea parte de schimbari, Varsatorii primesc recompense

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

Alocatie pentru hrana 2020. MAI, anunt crucial!

Alocatie pentru hrana 2020. Personalul Ministerului Afacerilor Interne va primi alocatia valorica pentru drepturile de hrana, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, la valoarea actualizata in mod unitar cu toate celelalte institutii publice din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, informeaza Ministerul Afacerilor Interne intr-un comunicat de presa.

HOROSCOP rune pentru 25 decembrie 2019. Berbecii invata de la altii, Gemenii isi pun viitorul in mainile altora

HOROSCOPRunele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

HOROSCOP rune pentru saptamana in curs. Berbecii trec prin schimbari radicale, Gemenii ascund tot mai greu secretele

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 23-29 decembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 23-29 decembrie. Berbecii isi fac griji, Leii au parte de emotii puternice

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 decembrie 2019. Chiar de Craciun, Cosmosul ne pregateste ultima eclipsa a acestui an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )