Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP OCTOMBRIE: Zodiile care vor avea cea mai buna luna

Antena3 Antena3,
HOROSCOP OCTOMBRIE: Zodiile care vor avea cea mai buna luna

Luna Octombrie aduce fericire pentru trei semne zodiacale. Iata cine sunt norocoasele horoscopului in aceasta luna. HOROSCOPGEMENI - Incepe o luna plina de energie pozitiva pentru tine. Radiezi. continuă pe Antena3

ALERTA METEO: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Toamna pune stapanire pe Romania! Daca in ultimele zile ne-am bucurat de temperaturi de vara, gradele in termometre s-au imputinat considerabil. Temperaturile au scazut, brusc, iar ploile au cuprins toata.

A murit cea mai batrana broasca testoasa din Africa. Avea 344 de ani

Cea mai batrana broasca testoasa din Africa a murit la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

Romanii cheltuie aproape 1.600 lei in fiecare luna, cea mai mare parte pentru mancare, impozite si contributii

Datele publicate vineri de Institutul National de Statistica arata ca veniturile lunare medii ale fiecarui roman au fost, in cel de-al doilea trimestru, de1. 838 lei, din care cheltuiala medie lunara este de 1. 562 leipersoana. Cea mai mare parte din aceasta suma se duce pe mancare si bauturi nealcoolice, respectiv 34,2%, si alte 32,8% pe impozite si contributii.

Raluca Turcan: Am pregatit cea mai puternica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani Tineti minte - 10.10 va fi ultima data cand ne vom adresa Vioricai Dancila cu titulatura de prim-ministru

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani, transmite Agerpres.

RALUCA TURCAN: Avem cea mai puternica motiune din ultimii 30 de ani

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Iasi, ca motiunea de cenzura depusa de Opozitie este cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

A murit Alagba la 344 de ani. Trupul ii va fi conservat. Era cea mai batrana broasca testoasa (VIDEO)

Alagba, o broasca testoasa uriasa considerata cea mai batrana din Africa, a decedat, la varsta de 344 de ani, la palatul regelui traditional din orasul nigerian Ogbomoso, Oba Jimoh Oyewunmi, a informat.

Lenuta lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a spus ceva ingrozitor: Oamenii cu adevarat mari nu se rusineaza. Replica directorului institutiei

Luminita lucreaza de 25 de ani la Biblioteca Judeteana din Bacau, dar intr-o zi a trait cea mai mare umilinta. Seful a chemat-o la el in birou si i-a zis ceva cumplit. Bibliotecara se pregatea a doua zi d.

Uniunea societatilor de asigurare si-a ales conducerea pentru urmatorii 3 ani: Generali si NN Asigurari de viata vor avea in continuare cele mai importante pozitii

Generali Romania si NN Asigurari de viata vor detine si in urmatorii 3 ani principalele pozitii de conducere in cadrul Uniunii societatilor de asigurare si reasigurare din Romania UNSAR), organizatie din care fac parte 20 de companii de asigurari reprezentand 80% din piata de profil. Decizia a fost luata prin vot, marti, 2 octombrie, de catre Adunarea generala a Uniunii.

Locuri de munca in octombrie: de ce este aceasta luna cea mai buna pentru candidati

Sezonalitatea are un impact important in gasirea jobului dorit, iar candidatii trebuie sa stie ca fiecare luna vine cu provocarile si oportunitatile ei pe piata muncii. Daca esti deja in cautarea unui job sau daca vrei sa incepi in luna octombrie, iata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )