Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP rune 21 septembrie. Gemenii au parte de o noua viata, Pestii isi indeplinesc visele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune 21 septembrie. Gemenii au parte de o noua viata, Pestii isi indeplinesc visele

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 21 septembrie2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Berkana: Acesta este un moment plin de entuziasm. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 18 SEPTEMBRIE. Gemenii vorbesc deschis cu partenerul, Pestii sunt favorizati de astre in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019. Astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 SEPTEMBRIE. Gemenii petrec timp minunat in compania persoanei iubite, Leii trebuie sa fie atenti la dorintele partenerilor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot.

HOROSCOP rune 20 septembrie. Balantele sarbatoresc, Taurii sunt in echilibru emotional

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 20 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Hagalaz inversata) : Pot exista unele pericole neasteptate in.

HOROSCOP rune 19 septembrie. Leii trebuie sa-si controleze emotiile, Balantele sunt sfatuite sa fie moderate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 19 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera : Jera este runa succesului si a continuitatii. Vesteste stare.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la decizii, Balantele ajung la finalul unui proiect

Horoscop 21 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 21 septembrie Berbec. Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 SEPTEMBRIE. Berbecii trec prin momente dificile, Balantele au probleme in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019. Astazi, Luna in Gemeni ne ofera o zi tocmai buna pentru calatorie, comunicare si vesti interesante, asa cum ne.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie sinceri cu partenerii lor, Taurii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Dupa ce Saturn, lordul karmei, a iesit de ieri din retrograd, azi are loc un trigon, aspect astral benefic, intre.

Campania Ghiozdanul cu Vise, la final.Concert Smiley si Andra Goganla Dragonul Rosu sambata, 21 septembrie de la ora 11.00

Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati sambata, 21 septembrie, intre orele 11. 00 si 14. 00, la Dragonul Rosu Parcarea MegaShop) pentru un eveniment special care marcheaza finalul campaniei umanitare Ghiozdanul cu Vise, in cadrul careia peste 700 de copii au primit ghiozdane si rechizite scolare pentru noul an scolar.

Prognoza meteo pentru 21 septembrie. Vesti neplacute de la meteorologi

Sambata, 21 septembrie, vremea va fi racoroasa, chiar rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va fi moderat in regiunile estice.

AeroNautic Show Lacul Morii 2019, 21 septembrie. Cu ce vor fi prezenti militari din Armata Romana. Pe unde se face accesul publicului HARTA

Militari ai Armatei Romaniei vor participa sambata, 21 septembrie, la festivalul AeroNautic Show Lacul Morii 2019, care se va desfasura, intre orele 10. 00 si 18. 00, in Parcul Crangasi si pe Lacul Morii din Bucuresti, anunta MApN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )