Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de castiguri, Varsatorii trebuie sa fie prudenti

Antena3 Antena3,
Horoscop rune 27 iulie - 2 august 2020, cu Mihai Voropchievici. Racii au parte de castiguri, Varsatorii trebuie sa fie prudenti

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit horoscopul runelor pentru saptamana 27 iulie - 2 august 2020, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena3. Potrivit numerologului, ne asteapta o saptamana dificila, in care Racii au parte de castiguri, iar Varsatorii trebuie sa fie prudenti. continuă pe Antena3

Horoscop pe toata saptamana 27 iulie- 2 august. Zodiile care au parte de schimbari importante

Astrele indica noi vesti despre cele 12 semne ale zodiacului. Ce se va intampla pentru acestea in perioada 27 iulie 2 iulie? Care sunt zodiile care au parte de schimbari uriase in aceasta perioada? Horoscop 27 iulie 2 august Berbec Urmeaza o saptamana stresanta pentru berbeci. De asemenea, se anunta si multe .

Mihai Voropchievici dezvaluie cum descifram cifrele care ne apar in vis. Interpretarea numerologulului

Numerologul Mihai Voropchievici atrage atentia ca nu este neaparat nevoie ca cifrele sa apara de sine statatoare in vis, ci este bine sa fim atenti la diferite elemente pe care le putem cuantifica. Mihai Voropchievici a dezvaluit ce semnifica fiecare cifra din vis si cum trebuie sa interpretam aceste semne, in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena3.

Horoscop Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. De ce ne pierdem energia in functie de zodie. Sfaturi pentru o energie inepuizabila

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au dezvaluit in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse cum ne influenteaza zodia sub care ne-am nascut nivelul de energie si au oferit sfaturi referitoare la ce trebuie sa faca fiecare nativ pentru a deborda de energie.

Horoscop august 2020. Zodia care se va indragosti nebuneste

August vine cu emotii, experiente noi si cu povesti de dragoste. Va fi luna iubirii pentru o zodie pe care Cupidon o va lovi din plin si care se va indragosti lulea. Alti nativi vor avea satisfactii pe plan financiar si vor avea parte de castiguri la care nici macar nu au sperat. Horoscop, luna .

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi speciala pentru Gemeni. Ce se anunta pentru celelalte zodii

Semnele de Pamant si Apa sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur in Rac formeaza un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce inseamna ca interactiunile dintre zodiile de Apa si cele de Pamant pot conduce la idei inovatoare. Cele doua tipuri de zodii au parte de succese atat impreuna, cat si separat.

Horoscop duminica, 26 iulie. Fecioarelor le merge perfect in dragoste

Astrele indica noi vesti pentru cele 12 semne ale horoscopului. Cum le merge nativilor in ziua de duminica, 26 iulie? Fecioarele sunt in extraz pentru ca-si vor gasi linistea pe plan sentimental. Horoscop duminica, 26 iulie Berbec Nu este momentul oportun pentru cheltuieli, ba chiar trebuie sa te straduiesti sa economisesti. Traiesti intr-o relatie .

Horoscop sambata, 25 iulie. Vesti bune in dragoste pentru o zodie

Astrele prezinta din nou noile vesti pentru fiecare zodie a horoscopului. Ce vesti in dragoste ii asteapta pe nativii zodiacului? Cine va fi dezamagit si cine urmeaza sa-si intalneasca iubirea vietii? Horosocp pentru sambata, 25 iulie. Vesti despre dragoste Berbec Berbecii au parte de o zi incarcata si plina cu de toate. Cu toate .

HOROSCOP complet luna August 2020 - Pestii au o luna romantica, in timp ce Fecioarele se regasesc

Luna August vine cu noi inceputuri pentru unii nativi. Fecioarele se regasesc, petrec mult timp cu activitati care le fac sa vada altfel viata, in timp ce Pestii au parte de o luna romantica. De partea cealalta, Leii intra in diferite conflicte, iar Sagetatorii sunt impulsivi.

Horoscop 360 de grade cu Alina Badic, saptamana 26 iulie - 1 august 2020. Pestii, poate cei mai avantajati in luarea deciziilor (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, predictiile astrale pentru saptamana 26 iulie - 1 august, alaturi de invitata sa, Ingrid Baciu. Aspecte de mare forta zilel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )