Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP. Zodia cu cel mai mare succes in viata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodia cu cel mai mare succes in viata

Principalele caracteristici ale fiecarei zodii, in baza cercetarii stiintifice realizata la Universitatea din Connecticut, publicata in revista de specialitate Comprehensive. continuă pe Antena3

Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Preturile au crescut cu 5,2% in aprilie fata de anul trecut

Preturile de consum in luna aprilie 2018 comparativ cu luna aprilie 2017 au crescut cu 5,2%, cea mai mare inflatie din iunie 2013, a informat Institutul National de Statistica.

INTERVIU Marcin Wilczek, ambasadorul Poloniei in Romania: Polonia este al patrulea cel mai mare furnizor de bunuri pe piata romaneasca

Ambasadorul Poloniei in Romania, Marcin Wilczek, vorbeste despre dinamica relatiilor dintre cele doua state, despre interesul tot mai crescut al investitorilor polonezi pentru tara noastra si despre istoria comuna care leaga cele doua foste tari comuniste.

INTERVIU Ambasadorul Poloniei in Romania: Polonia este al patrulea cel mai mare furnizor de bunuri pe piata romaneasca

Ambasadorul Poloniei in Romania, Marcin Wilczek, vorbeste despre dinamica relatiilor dintre cele doua state, despre interesul tot mai crescut al investitorilor polonezi pentru tara noastra si despre istoria comuna care leaga cele doua foste tari comuniste.

Metode de reducere a stresului, cel mai mare criminal al zilelor noastre

Stresul este factorul care sporeste semnificativ riscul aparitiei unui numar de boli grave. Unii experti cred ca rezistenta la stres ar putea fi invatata atunci cand stim cum sa acordam atentie corpului nostru, recomandand cateva metode specifice.

Profit de sase ori mai mare, pentru Oltchim

Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea OLT), entitate aflata in insolventa din anul 2013 a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, un profit net de 46,33 milioane de lei, de peste sase ori mai mare fata de cel obtinut la 31 martie 2017, de 7,57 milioane de lei, in contextul unor venituri mai mari cu circa o treime, potrivit comunicatului publicat vineri de companie.

Maria Sarapova si-a indeplinit un vis: Am fost doua minute cu cel mai mare

Maria Sarapova se afla la Roma, unde va incerca sa demonstreze ca forma buna pe care a aratat-o la Madrid nu este intamplatoare.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

Cea mai mare expozitie de aparare si aeronautica din Estul Europei - Black Sea Defense Aerospace (BSDA) 2018: Peste 270 de expozanti, ntre 16-18 mai la Romaero Baneasa

Black Sea Defense Aerospace BSDA) 2018, cea mai mare conferinta si expozitie de aparare, securitate si aeronautica din estul Europei va reuni la Romaero Baneasa, intre 16 si 18 mai, peste 270 de expozanti din domeniile apararii, securitatii cibernetice si aeronauticii. Evenimentul de la Romaero, ce se tine o data la fiecare doi ani, este cu atat mai important in acest an avand in vedere bugetul marit al armatei la 2% din PIB, multe dintre firmele participante vizand contracte de achizitii militare cu Romania.

Romnia a nregistrat n primul trimestru un deficit de cont curent de 967 milioane euro, cu 25,6% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 967 milioane euro in primul trimestru al acestui an, cu 25,6% mai mare fata de ianuarie-martie 2017, mai ales ca urin ianuarie-martie 2017, deficitul contului curent a fost de 770 milioane euro, arata datele revizuite ale BNR poblicate luni, potrivit News. ro. Contul curent al balantei de plati include sumele incasate si cele platite de Romania in relatiile comerciale cu celelalte state. Principala componenta care contribuie la contul curent al balantei de plati este comertul exterior, puternic deficitar in cazul Romaniei.

Cel mai scund roman din istorie a fost calugar la Manastirea Tismana

Un calugar pitic care a trait la Manastirea Tismana, din judetul Gorj, este considerat cel mai scund roman din istorie. Gherasim Cornescu a trait intre anii 1815 -1902. Aceasta era numit Calugarul cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )