Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna martie. Bivolii trec peste obstacole, Tigrii isi arata profesionalismul

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna martie. Bivolii trec peste obstacole, Tigrii isi arata profesionalismul

Zodiacul chinezesc pentru luna MARTIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 2-8 martie. Sobolanii se incarca cu mai multe sarcini, Tigrii au nevoie de favoruri

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 2-8 MARTIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP Minerva pentru luna martie. Varsatorii scapa de blocaje, Gemenii isi largesc orizonturile

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru luna martie. Unele zodii fac schimbari radicale, in timp ce altele isi desavarsesc calatoria.

Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru luna martie, aratand ca sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Horoscopul runelor pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Bani si castiguri pentru Varsatori

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toata luna martie. Favoritii astrelor sunt nativii din zodia Berbec, cei care vor avea parte de protectie divina intreaga luna.

Horoscop. Trei zodii vor avea succes urias in cariera, in luna martie

Luna martie va fi ideala pe plan profesional pentru trei zodii: Taur, Sagetator si Leu.

Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

DIGI RDS RCS cu peste 2,033 milioane numere portate, reteaua de telefonie mobila a companiei este principala destinatie de portare a numerelor de telefonie mobila, de la infiintarea serviciului de portabilitate in 2008 pana la 31 ianuarie 2020 in aceeasi perioada, Digi Tel, serviciul de telefonie fixa al operatorului, a atras prin portare peste 258.

CORONAVIRUS |Lansarea filmului No Time To Die cu James Bond a fost amanata pentru luna noiembrie

Lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond a foat amanata pentru luna noiembrie, decizia fiind luata in contextul epidemiei de coronavirus. Productia No Time To Die trebuia sa apara pe marile.

Horoscop Martie 2020. Varsatorii isi extind contactele cu oameni influenti

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna martie.

HOROSCOP. Mesaj rune pentru zodii in saptamana 2-8 martie. Berbecii trebuie sa fie pregatiti, Varsatorii trebuie sa-si urmeze inima

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii la inceputul primaverii. Fenomene neasteptate in luna martie

Meteorologii au publicat prognoza pentru primele trei saptamani ale lunii martie, iar vestile sunt surprinzatoare. Prima parte a lunii martie din 2020 va fi una capricioasa, temperaturile fiind constant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )