Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horoscopul runelor pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Bani si castiguri pentru Varsatori

Adevărul Adevărul,
Horoscopul runelor pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Bani si castiguri pentru Varsatori

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toata luna martie. Favoritii astrelor sunt nativii din zodia Berbec, cei care vor avea parte de protectie divina intreaga luna. continuă pe Adevărul

Horoscopul Runelor pentru Martie 2020 cu Mihai Voropchievici! Cum va arata primavara pentru cei mai ghinionisti sau norocosi nativi

Mihai Voropchievici a anuntat horoscopul runelor pentru luna martie 2020, la Antena 3. Iata ce iti rezerva viitorul in functie de ziua si luna in care te-ai nascut: BERBEC- are o luna de protectie.

Meteo din batrani pentru luna martie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta zapada la jumatatea lunii

Mihai Voropchievici a prezentat meteo din batrani pentru luna martie.

Prognoza meteo pentru luna martie. Ploi si temperaturi ridicate la nivelul intregii tari

Meteorologii de la ANM au publicat prognoza meteo pentru luna martie, aratand ca sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade la nivelul intregii tari.

Ce planuri ale Florin Citu pentru luna martie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in luna martie 2020, imprumuturi de la bancile comerciale de 4,4 miliarde de lei, din care 400 milioane de lei printr-o emisiune de certificate de trezorerie cu discount si 4 miliarde de lei prin sapte emisiuni de obligatiuni de stat, la care se poate adauga suma de 600 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

BABELE 2020: Cum ne alegem CORECT baba, in luna MARTIE, ca sa avem NOROC, BANI si SANATATE tot anul

Mitul cu alegerea Babei in luna martie inca rezista. Iata cum se alege corect baba, ca sa-ti mearga bine tot anul. incepand cu 1 si pana pe 9 martie romanii asi pot alege o zi sau o baba, care va a.

Horoscop rune martie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina. Taurii fac schimbari majore

Horoscop rune martie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna martie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Mostenirea astrala primita de la mama. Nativele Rac isi adora copiii. Fecioarele fac sacrificii pentru cei mici

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri Ascunse mostenirea astrala primita de la mama, in functie de zodia pe care o au aceasta.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Totul despre jaspul rosu, piatra care va echilibreaza emotiile si reduce stresul

Mihai Voropchievici a vorbit la rubrica Magia Zilei despre jaspul rosu, o piatra stabilizatoare foarte benefica care vine cu un influx de energie pozitiva.

De ce e important sa daruiesti martisor. Mihai Voropchievici a marturisit secretul

Mihai Voropchievici a vorbit despre importanta daruirii unui martisor.

Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

DIGI RDS RCS cu peste 2,033 milioane numere portate, reteaua de telefonie mobila a companiei este principala destinatie de portare a numerelor de telefonie mobila, de la infiintarea serviciului de portabilitate in 2008 pana la 31 ianuarie 2020 in aceeasi perioada, Digi Tel, serviciul de telefonie fixa al operatorului, a atras prin portare peste 258.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )