Libnet.ro
UNICEF

21:15

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Nimic nu le merge bine - Totul e pe dos pentru ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Nimic nu le merge bine - Totul e pe dos pentru ele

Saptamana care tocmai incepe nu aduce nimic bun pentru trei semne zodiacale. Iata despre cine este vorba. HOROSCOP RAC -Trebuie sa te confrunti cu umbra ta si nu iti va fi deloc usor. Esti extrem de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de cosmar. Nimic nu le iese cum trebuie

Luna februarie vine cu ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Nimic nu pare sa le mearga bine. RAC Nu reusesti sa faci fata emotiilor care apar in viata ta in aceasta luna. Te.

HOROSCOP. Zodiile pe care trecutul le-a facut mai puternice. Vezi daca te afli printre ele

Trecutul contine lectii de viata, pentru ca orice om care apare in viata noastra vine cu scopul de a ne invata ceva, indiferent daca acesta pleaca sau ramane la un moment dat. Taur Femeile Taur au.

HOROSCOP.Zodia care va aveaun an greu. Schimbari bruste si neintelegeri in 2019

Anul Mistretului de pamant vine cu o energie tumultoasa. Schimbarile bruste de situatii vor genera aceasta nervozitate, dar si neintelegerile cu partenerii de viata. Universul vine sa testeze.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care hipnotizeaza. Nu le vei putea uita niciodata!

Unele persoane intra in viata noastra si isi pun amprenta asupra ei, astfel ca nu mai reusesti sub nicio forma sa le scoti din suflet. Gemeni- Nativul acesta.

HOROSCOP. Zodiile si calitatile lor neasteptate. Gemenii fac tot ce isi propun, Leii sunt mereu in lumina reflectoarelor

Iata o lista cu cele mai surprinzatoare trasaturi ale zodiei tale. Berbec: nu-ti este frica sa faci prima miscare Esti sigura pe tine, entuziasta si crezi cu adevarat.

Vreme calda pentru aceasta perioada: zonele n care vor fi 17 grade n acest weekend / ANM: Aerul cald va aduce si particule de praf saharian

Vremea se incalzeste semnificativ in urmatoarele zile, astfel ca in vestul si centrul tarii temperaturile vor ajunge, in weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce si particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra tarii noaste.

Lista cu cele 36 strazi din Craiova care vor avea sens unic din data de 4 februarie

In urmatoarele 7 zile echipaje de politisti locali cu atributii de circulatie rutiera vor actiona in zonele respective, cu scopul de a fluidiza traficul rutier potrivit noilor reglementari, de a preveni eventualele incalcari ale regulilor de circulatie ce pot duce la cazuri de blocare a circulatiei si de a indruma participantii la trafic.

HOROSCOP. Zodia care starneste invidia tuturor. Este considerata cea mai inteligenta

Este creativa, nonconformista si are o intuitie de invidiat. Din aceste motive si nu numai, i se spune si zodia geniilor. O anumita zodie este considerata cea mai inteligenta.

Spitalul din Galati a fost dotat cu un accelerator linear de particule, cu care vor fi tratati zeci de mii de bolnavi de cancer din mai multe judete

Spitalul Judetean din Galati a fost dotat cu un aparat modern de tratare a cancerului, care va fi folosit de zeci de mii de bolnavi din cel putin patru judete. Acceleratorul linear de particule va putea fi folosit in acest an, transmite Mediafax.

Vreme calda pentru aceasta perioada. Zonele in care vor fi 17 grade in acest weekend

Valorile termice vor continua sa creasca, astfel incat vremea va deveni calda pentru aceasta data, deosebit de calda in regiunile vestice si pe arii mai restranse in cele centrale si de sud-est. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )