Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOPUL saptamanii in curs. Zodiile care au parte de cele mai tari zile. Totul le merge perfect

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii in curs. Zodiile care au parte de cele mai tari zile. Totul le merge perfect

HOROSCOPUL saptamanii 18 - 24 noiembrie aduce doar bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Vezi lucrurile intr-o aura mai luminoasa s mai pozitiva. Ti se deschide o noua lume cu o multime de. continuă pe Antena3

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

La finalul Targului de Turism 2019, reprezentantii unora dintre cele mai mari retele de agentii din Romania, Dertour si Karpaten Tourism, dezvaluie cati bani au scos din buzunar romanii pentru vacante, dar si care au fost destinatiile preferate.

HOROSCOPUL saptamanii 18 - 24 noiembrie. Zodiile care au saptamana teribila. Nimic nu le merge bine

HOROSCOPUL saptamanii 18 - 24 noiembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR - Incepi sa renunti la trecut, insa iti este destul de greu. Ai de luat o decizie dificila si te doar.

Lista cu cele mai sigure masini din lume, in care nu a murit niciun om in accidente. Pe ce loc se afla Audi

Numarul deceselor rutiere inregistrate in ultimii ani a crescut considerabil. O buna parte din autovehicule sunt predispuse la accidente de acest tip, insa studiile arata ca exista, totusi si masini sigure. Orice posesor de permis auto si-ar dori sa stie care sunt masinile cel mai putin predispuse catre accidente, daca nu, chiar autovehiculele in care .

Cele mai mari greseli pe care le fac utilizatorii de centrale termice, iarna. Asa eliminati pericolul, dar si costurile ridicate

Centralele termice din casele romanilor vor cunoaste o mai mare utilizare, si-n aceasta iarna. De aceea, toata lumea care foloseste un asemenea dispozitiv de incalzire, in locuinta, trebuie sa cunoasca anumite reguli, cat se poate de pretioase, pentru a elimina pericolul, dar si costurile ridicate. Cele mai mari greseli pe care le fac utilizatorii de .

Meghan Markle, incoronata regina stilului: care au fost cele mai apreciate tinute

Ducesa Meghan 38 de ani) a fost incoronata regina stilului. Fosta actrita americana s-a clasat pe primul loc in clasamentul celor mai influente personalitati in materie de moda in anul 2019.

Atena urmeaza sa inlocuiasca cele mai mari trei tabere de migranti cu structuri inchise

Atena a anuntat ca urmeaza sa inchida cele mai mari trei centre de migranti situate pe insulele de la Marea Egee Lesbos, Samos si Chios si sa le inlocuiasca cu structuri inchise care sa le tripleze capacitatea de primire, dar care ramane in continuare insuficienta, relateaza AFP.

Doinita Oancea si Lora au fost cele mai bune prietene. Cum au ajuns la un scandal de proportii

Doinita Oancea si Lora au fost prietene la catarama, dar ceva a intervenit in relatia lor. Acestea au ajuns rapid la un scandal de proportii care abia daca s-a dezlipit de tabloidele mondene. Ce s-a petrecut intre ele? Doinita Oancea si Lora, de la prietenie la scandal Poate nu multi isi mai aduc aminte imprejurarile .

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019

Turistii au votat cele mai populare destinatii din Europa in 2019. Cei care adora sa calatoreasca au votat locuri in care istoria se ciocneste cu arta si moda, locuri in care se mananca bine si in care exista locuri de distratie.

Cele mai utile trucuri din Excel, ca sa lucrezi mai eficient

Cand vine vorba de tabele, Microsoft Excel este unul dintre cele mai folosite programe pentru asa ceva, insa munca poate deveni foarte obositoare. Daca ai lucrat in acest program, cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )