Libnet.ro
UNICEF

00:07

INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIC Targul de Turism 2019: care au fost cele mai scumpe vacante vandute

La finalul Targului de Turism 2019, reprezentantii unora dintre cele mai mari retele de agentii din Romania, Dertour si Karpaten Tourism, dezvaluie cati bani au scos din buzunar romanii pentru vacante, dar si care au fost destinatiile preferate. continuă pe Adevărul

Targul de Turism 2019: cele mai cautate destinatii si vacantele inedite vandute

Peste 850 de vacante au fost vandute amatorilor de calatorii la standul Dertour din cadrul Targului de Turism 2019, pe timpul celor patru zile de targ, iar cele mai cautate destinatii au fost Turcia, Thailanda si Egipt, potrivit unui comunicat emis.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Cele mai utile trucuri din Excel, ca sa lucrezi mai eficient

Cand vine vorba de tabele, Microsoft Excel este unul dintre cele mai folosite programe pentru asa ceva, insa munca poate deveni foarte obositoare. Daca ai lucrat in acest program, cu.

Ce trebuie sa faci sa ai mereu bani in casa? Cele mai la indemana trucuri feng shui

Tuturor ne place sa avem portofelul plin, insa putini sunt cei care stiu cum sa faca acest lucru. Iata cele mai bune trucuri pentru ca banii sa vina mereu catre dumneavoastra. Va curge apa la chiuveta.

Cele mai intinse si cele mai mici orase din Romania. Cati oameni traiesc in localitati de sute de kilometri patrati

Orase mici din Romania ca numar al populatiei sunt, in schimb, printre cele mai mari din punct de vedere a suprafetei. Cea mai intinsa localitate urbana are doar ceva mai mult de 5. 000 de locuitori.

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis

Mihai Gadea, provocare pentru Viorica Dancila. Ce raspunsuri da la cele mai grele intrebari adresate lui Iohannis.

Elena Basescu are trei copii superbi! Iata cele mai recente fotografii!

Elena Basescu se poate declara o femeie implinita, intrucat are 3 copii absolut superbi. Iata aici cateva dintre cele mai recente fotografii cu cei mici! .

Monica Anghel si-a invins una dintre cele mai mari temeri. Multi dintre noi au aceasta problema

Desi pare de neinfricat si foarte hotarata, Monica Anghel se chinuie de ani buni sa-si depaseasca o temere. De ce lucru ii era extrem de frica iubitei cantarete si cum a reusit sa se lecuiasca? Ce frica si-a invins Monica Anghel? Monica pare o femeie foarte bataioasa, neinfricata si foarte hotarata. Ei bine, curajul ei .

Klaus Iohannis: Momentul 10 august a fost cea mai grava interventie a statului de la mineriade incoace

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca 10 august 2018 a fost cea mai grava interventie a statului impotriva cetatenilor de la mineriada incoace. Nu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Operatiunea

Seful plutonului de politisti: La dracu, cum a putut sa ne scape infractorul? Nu au fost pazite toate iesirile? Ba da, dar probabil ca a scapat pe usa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )