Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui M.I.A. Matangi!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui M.I.A. Matangi!

Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala care va avea loc pe cinci noiembrie fanii rapperitei au inca de pe acum ocazia sa se delecteze cu toate piesele incluse pe albumul Matangi. Acesta este cel de-al patrulea material discografic din cariera lui M. Vevo a pus la dispozitia tuturor albumul Matangi spre ascultare, care . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

New artist: Jai Waetford, sustinut si apreciat de Justin Bieber! Asculta aici piesa de debut a pustiului Your Eyes!

Justin Bieber ne face cunostinta cu un posibil viitor heartbreaker pe nume Jai Waetford. Noul artist este un pusti de doar 14 ani care a participat la concursul X Factor Australia si a ajuns pana in finala, dar nu a avut norocul sa castige, onoarea revenindu-i concurentei Dami In. Dupa ce a urmarit pe internet .

PREMIERA! Tesse, noua senzatie a muzicii romanesti! Asculta aici single-ul ei de debut Hidden!

Cand toti artistii din industrie se invart in jurul acelorasi genuri muzicale, Tesse, pe numele ei real Roxana Constantin, indrazneste sa vina in atentia noastra cu un sound cat se poate de fresh. O piesa si un timbru care fac diferenta. Hidden, single-ul de debut este o piesa de dragoste, invaluita in mister, scrisa chiar .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )