Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Dope, cunoscut initial sub titlul I Wanna Be With You, este cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Dope va fi disponibil la 12:01 AM ora locala pe patru noiembrie. Este ultima piesa dezvaluita inainte de lansarea lui ARTPOP .

HOT! Lady Gaga ne prezinta fragmente din doua noi piese Donatella si Fashion!!

Ambele trackuri sunt incluse pe viitorul album al artistei, intitulat ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Spre dezamagirea fanilor fragmentele dezvaluite in urma cu cateva ore sunt low quality. Donatella a fost compusa de Gaga insasi in colaborare cu DJ-ul germanZedd. Conform declaratiilor cantaretei, aceasta piesa reprezinta o scrisoare de dragoste adresata celebrei .

HOT! Adam Lambert a realizat un cover dupa piesa Marry The Night a lui Lady Gaga!

Coverul realizat de excentricul artist va putea fi auzit in cadrul viitorului episod al serialului Glee, intitulat A Katy Or A Gaga, care va fi difuzat pe sapte noiembrie. Asa cum ne sugereaza si titlul episodului, in cadrul acestuia personajele serialului vor aduce un omagiu celor doua dive pop ale industriei muzicale contemporane, Katy Perry .

HOT! Lil Kim revine si lanseaza o noua piesa Dead Gal Walking!

Excentrica rapperita nu putea sarbatori mai bine Halloweenul decat prezentandu-le fanilor sai primul single extras de pe viitorul sau mixtape, intitulat Hard Core 2K13, care va fi lansat pe 29 noiembrie. Dead Gal Walking este o piesa cu iz dancehall, avand un titlu in ton cu sarbatoarea care tocmai a trecut. We live by the .

Lady Gaga, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis si-au confirmat prezenta pe scena American Music Awards 2013!

Trei noi nume au fost adaugate dintr-un foc pe lista performerilor din acest an a editieiAmerican Music Awards 2013 care se va desfasura pe 24 noiembrie in Los Angeles la Nokia Theatre, show-ul fiind transmis in direct de postul de televiziune ABC. Astfel Lady Gaga va electriza audienta cu un nou show excentric dupa cel .

HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Noul track, despre care inca nu se stie daca are sanse sa fie lansat ca single oficial, a fost interpretat live in versiune acustica in cadrul unei sesiuni a site-ului billboard. com. Goodnight va fi inclusa pe cel de-al doilea album din cariera lui Cher Lloyd, intitulat Sorry Im Late, care este asteptat sa se lanseze .

Lady Antebellum prezinta coperta si tracklistul editiei deluxe a albumului Golden!

Noua editie a mult aclamatului material va fi lansata pe 12 noiembrie, membrii Lady Antebellum dezvaluind in urma cu cateva ore coperta si tracklistul oficial al acestuia. Versiunea standard a albumului Golden a fost lansata anul acesta pe sapte mai. Coperta editiei deluxe nu se diferentiaza foarte mult de cea a editiei standard. Hillary, Charles .

Lady Gaga a fost data in judecata de un producator muzical. Trebuie sa plateasca 500.000 de dolari

Lady Gaga a fost data in judecata de un compozitor si producator muzical, care afirma ca nu i-au fost platite drepturile pentru un cantec pe care l-a creat pentru artista si ii cere acesteia despagubiri de 500. 000 de dolari, scrie Mediafax .

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Bad Day!

Luni, patru noiembrie, artistul canadian ne va face cunostinta cu cel de-al cincilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Bad Day. Piesa va fi lansata pe iTunes in aceeasi zi. Concomitent, Justin Bieber a dezvaluit si coperta piesei Bad Day in centrul careia este infatisat un nou simbol, asa cum ne-am obisnuit. Simbolul .

Fresh! Shin Jae emotioneaza inimile fanilor cu o noua piesa I Hope You Come Back Because Of This Song!

Artistul sud-coreean, cunoscut pentru faptul ca inregistreaza mai mult piese pentru coloanele sonore ale filmelor si mai putin pentru propriile proiecte muzicale, isi face comebackul cu o noua balada care se potriveste perfect cu sezonul rece ce se apropie. I Hope You Come Back Because Of This Song este noua piesa a lui Shin Jae .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )