Libnet.ro
UNICEF

23:01

HOT! Bruno Mars a facut show la Super Bowl alaturi de Red Hot Chili Peppers! Vezi aici intreaga prestatie live!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Bruno Mars a facut show la Super Bowl alaturi de Red Hot Chili Peppers! Vezi aici intreaga prestatie live!

Super show-ul oferit de starul american alaturi de celebrii Red Hot Chili Peppers a avut loc pe 2 februarie in. continuă pe Devorator Monden

Bruno Mars, senzatie la Super Bowl! A cantat in duet cu Red Hot Chilli Peppers!

Bruno Mars a fost invitat sa sustina un recital in pauza din finala Super Bowl, desfasurata aseara, iar cantaretul nascut in Hawaii a reusit sa electrizeze tot stadionul, dar si pe cei 100 de milioane de oameni care urmareau in direct la televizor evenimentul. La un moment dat, scena a luat foc dupa ce Bruno Mars a inceput sa cante in duet cu Red Hot Chilli Peppers.

Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

In aceasta noapte, la ora 1. 30, ora Romaniei, suburbia New Jersey din New York va gazdui Super Bowl-ul american, cel mai urmarit eveniment sportiv al anului din America. Evenimentul va fi transmis in Romania de Sport 1.

Hashtagul a castigat Super Bowl-ul

Reclamele de anul acesta de la Super Bowl au adus in centrul atentiei, mai mult ca niciodata, cuvantul anului 2013: hashtag. Acesta a fost folosit in 31 de reclame, mai mult decat oricare alta mentiune a retelelor sociale.

Seattle Seahawks a castigat cea de-a 48-a editie a Super Bowl-ului

Seattle Seahawks a evenit in premiera campioana NFL, dupa ce a castigat in fata celor de la Denver Broncos, in una dintre cele mai dezechilibrate editii din istoria Super Bowl-ului. Pe MetLife Stadium din New Jer.

Seattle Seahawks castiga Super Bowl

Seattle Seahawks au castigat duminica noapte Super Bowl-ul american, castigand meciul cu Denver Broncos intr-o maniera categorica, 43-8.

VIDEO Cand cea mai buna parte din Super Bowl e David Beckham

Nu sunt innebunita dupa fotball, imi spune Natalia, o chelnerita dintr-un cafe bar din Soho, unde am venit impreuna cu niste prieteni pentru a asista la primul Super Bowl din viata mea. De fapt, e si primul meci de fotbal american pe care ar trebui sa-l urmaresc in intregime.

Premiera in Super Bowl: Campioana Americii este Seattle Seahawks.

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima data in istoria sa finala ligii profesioniste de fotbal american NFL). Seahawks a cucerit titlul dupa ce a invins, in finala cunoscuta sub numele de Super Bowl, echipa Denver Broncos, cu scorul de 43-8. Denver Broncos a castigat de doua ori titlul in SUA si desi a avut cea mai buna ofensiva din intregul campionat de aceasta data, in finala de la East Rutherford, nu s-a mai putut impune din nou. Noii campioni ai SUA, Seahawks, au avut cea mai .

Un barbat a intrerupt conferinta de presa de dupa Super Bowl: 9/11 a fost orchestrat de guvernul nostru

Un barbat a intrerupt conferinta de presa a celui mai bun jucator din Super Bowl XLVIII, Malcolm Smith. Total dezinteresat de ceea ce avea de spus MVP-ul finalei de fotbal american, barbatul s-a repezit pe scena,.

Echipa Seattle Seahawks obtine prima sa victorie in Super Bowl

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima oara in istoria sa marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american NFL), Super Bowl, informeaza AFP. Ea a invins cu scorul de 43-8 22-0) formatia Denver Bron.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )