Libnet.ro
UNICEF

20:30

HOT! Girls Generation ne prezinta o noua piesa Motorcycle + un preview al albumului Love Peace!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Girls Generation ne prezinta o noua piesa Motorcycle + un preview al albumului Love Peace!

Fanii formatiei sud-coreene nu mai au mult de asteptat pana cand fetele de la Girls Generation isi vor lansa noul material de studio, intitulat Love Peace, acesta urmand a aparea in magazine pe 11 decembrie. De pe noul album membrele grupului au extras single-urile Love Girls, Galaxy Supernova si My Oh My. Acum . continuă pe Devorator Monden

Fresh! M.I.A. ne prezinta o noua piesa Trouble Again!

Noul track este un bonus track inclus pe recentul material de studio al rapperitei, intitulat Matangi, material lansat pe cinci noiembrie. Trouble Again este disponibil spre descarcare online pe Spotify. Oh, oh youre in trouble/ I step up in the game and I burst that bubble, canta M. in piesa Trouble Again, trackul dovedindu-se a .

HOT! Rick Ross prezinta remixul piesei No Games feat. Meek Mill, Wale Future!

No Games este primul single oficial extras de pe cel de-al saselea material al lui Rick Ross, intitulat Mastermind. Programat initial sa se lanseze pe 17 decembrie, aparitia materialului a fost amanata pentru inceputul anului 2014. Dupa ce a lansat pentru aceasta piesa nu mai putin de doua videoclipuri, unul foarte sexy cu accente science .

HOT! INNA lanseaza la inceputul anului o noua piesa cu Pitbull!

Inna va incepe anul 2014 in forta. In luna ianuarie, artista va lansa o noua piesa cu rapperul american Pitbull. Track-ul a fost inregistrata zilele trecute de catre cei doi artisti in SUA! Aceasta este cea de-a doua colaborare a rapperului american cu Inna, dupa All the things you do, melodie care a fost inclusa .

HOT! T-ara lanseaza 2 videoclipuri pentru noua piesa Do You Know Me?!

Cele sase membre ale formatiei sud-coreene le-au oferit fanilor posibilitatea ca pe 1 decembrie sa se delecteze pentru prima data cu clipul piesei Do You Know Me?, acesta fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment live. Acum cateva ore insa contul de Youtube al labelului KT Music a preluat clipul si l-a incarcat pe pagina sa.

HOT! Britney Spears prezinta noi imagini din videoclipul piesei Perfume! Vezi aici un scurt teaser!

Saptamana viitoare vom avea ocazia sa ne delectam cu intreg videoclipul piesei Perfume, cel de-al doilea single extras de pe noul album al divei, Britney Jean, care a fost lansat pe trei decembrie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui post de pe retelele de socializare in cadrul caruia artista a dezvaluit si un prim .

Fresh! Hwanhee apare pe coloana sonora a dramei Pretty Man cu o noua piesa Fever!

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu armata in cadrul careia a servit timp de 23 de luni ca muncitor in serviciul public, cantaretul sud-coreean Hwanhee revine in atentia publicului si lanseaza prima piesa dupa doi ani de pauza, Fever. Noul track face parte de pe coloana sonora a dramei Pretty Man in cadrul careia unul .

Fresh! Childish Gambino si Azealia Banks fac echipa pentru o noua piesa The Oldest Computer (The Last Night)!

Desi ocupata cu lucrul la cele doua viitoare sale albume pe care le va lansa in decursul anului 2014, Azealia Banks nu ezita sa dea o mana de ajutor si colegilor sai de breasla. Recent artista a inregistrat o piesa in colaborare cu cantaretul Childish Gambino, intitulata The Oldest Computer The Last Night). Trackul nou-nout .

Fresh! Illinit face echipa cu Junho de la 2PM pentru o noua piesa Hello!

Ziua de trei decembrie ne-a adus in dar o noua piesa de la rapperul Illinit, intitulata Hello, trackul beneficiind de aparitia ca featured artist a lui Junho, membru al formatiei 2PM. Frumoasa piesa se evidentiaza gratie rapului lui Illinit care este echilibrat de vocea calda si dulce a lui Junho, Hello fiind acompaniata de numeroase .

Sevyn Streeter lanseaza un mini clip pentru o noua piesa B.A.N.S.!

Protejata lui Chris Brown isi lanseaza astazi, trei decembrie, primul EP din cariera, intitulat Call Me Crazy, But. De pe primul sau material Sevyn Streeter a extras ca single oficial trackul It Wont Stop, piesa in colaborare cu mentorul Chris Brown. Recent Sevyn Streeter a dezvaluit un mini clip pentru o alta noua piesa de .

O noua piesa a Aliciei Keys a scapat pe internet Die Without You! Ascult-o aici!

La un de la lansare albumului Girl On Fire, noi piese de ale talentatei Alicia Keys incep sa isi faca aparitia pe internet, acestea fiind cel mai probabil compuse in cadrul sesiunii de inregistrare a materialului mentionat anterior. Pe aceasta lista se afla si demo-ul Die Without You care a scapat pe internet pe trei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )