Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Rick Ross prezinta remixul piesei No Games feat. Meek Mill, Wale Future!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Rick Ross prezinta remixul piesei No Games feat. Meek Mill, Wale Future!

No Games este primul single oficial extras de pe cel de-al saselea material al lui Rick Ross, intitulat Mastermind. Programat initial sa se lanseze pe 17 decembrie, aparitia materialului a fost amanata pentru inceputul anului 2014. Dupa ce a lansat pentru aceasta piesa nu mai putin de doua videoclipuri, unul foarte sexy cu accente science . continuă pe Devorator Monden

HOT! Ashanti lanseaza un lyric video pentru piesa I Got It feat. Rick Ross!

Asa cum era de asteptat, cantareata americana incepe sa isi promoveze din ce in ce mai mult noul single oficial, intitulat I Got It, al patrulea extras de pe viitorul sau album, BraveHeart. Materialul este asteptat sa se lanseze la inceputul anului 2014. I Got It reprezinta o colaborare cu rapperul Rick Ross dupa ce, .

Un ARTIST ROMAN, Drei Ros, colaborare de SENZATIE cu rapperii americani Rick Ross si Gucci Mane! Asculta AICI piesa Euro Brinks!

Dupa colaborarea cu Akon din 2011 pentru piesa Criminal Minded, Drei Ros revine cu o noua colaborare de SENZATIE impreuna cu rapperii americani Rick Ross si Gucci Mane. Drei a fost invitat de managerul lui Rick Ross in studiourile MMG din Miami unde a inregristrat impreuna cu Rick Ross si Gucci Mane piesa Euro Bricks.

HOT! John Mayer si Katy Perry prezinta coperta piesei Who You Love!

Asa cum bine stiti, cantaretul american a inclus pe cel mai recent album al sau, intitulat Paradise Valley, o piesa in colaborare in colaborare cu iubita sa, nimeni alta decat frumoasa Katy Perry. Intre timp piesa a fost extrasa ca single oficial al materialului si are parte acum si de o coperta, foarte hot de .

Dj Sava si Raluka au lansat varianta in limba engleza a piesei AROMA feat. ConnectR!

Dj Sava, impreuna cu Raluka, au lansat varianta in limba engleza a hit-ului Aroma, datorita succesului pe care il are aceasta piesa si in strainatate. Dj Sava a dat lovitura cu piesa Aroma. Melodia a urcat rapid in primele locuri ale topurilor nationale, insa nu s-a oprit doar aici. Aroma a ajuns sa fie indragita .

HOT! Justin Bieber prezinta noul single promotional Change Me! Asculta-l aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Ziua de doi decembrie ne face cunostinta cu cel de-al noualea single oficial din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Change Me. Piesa se dovedeste a fi o frumoasa si vulnerabila balada interpretata la pian in care Justin Bieber isi roaga iubita sa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )