Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Pe doi decembrie Justin Bieber ne va face cunostinta cu cel de-al noualea single promotional al seriei Music Mondays, intitulat Change Me, al carui titlu si coperta au fost dezvaluite in urma cu cateva ore pe retelele de socializare. Coperta contine in mijloc un simbol, la fel ca si celelalte single-uri din cadrul seriei Music . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber, ipostaze fierbinti cu o domnisoara in clipul piesei All That Matters! Vezi aici un teaser!

Se pare ca cea de-a doua piesa din seria Music Mondays va beneficia de un clip si inca unul foarte hot! Justin Bieber va lansa videoclipul single-ului promotional All That Matters pe doi decembrie, conform informatiei de la sfarsitul teaserului recent dezvaluit. Filmat la inceputul acestei luni in Los Angeles, clipul il va infatisa pe .

FOTO Justin Bieber a starnit mania australienilor dupa ce a vandalizat peretele unui hotel

Dupa ce in Brazilia a fost initiata o ancheta pe numele lui pentru ca a desenat mai multe graffiti pe peretele unui hotel important, Justin Bieber nu s-a cumintit si a facut acelasi lucru si in Australia. Fapta tanarului nu a fost privita cu ochi buni de catre autoritatile locale.

HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Daca tot am avut parte de reduceri de Black Friday, de ce sa nu avem parte si de o surpriza muzicala din partea lui Justin Timberlake? Probabil asa s-a gandit si artistul cand a dezvaluit pe 29 noiembrie remixul oficial al unuia dintre recentele sale single-uri si anume piesa TKO. Pentru acesta Justin Timberlake i-a .

Fondul Proprietatea isi continua seria pozitiva pe Bursa

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,93%, intr-o piata unde rulajele au scazut usor, iar actiunile Fondului Proprietatea FP) au urcat cu 0,8%, atingand un nou maxim istoric, de 0,8175 lei/titlu. Piata a fost pe verde inca de la deschidere, urcand in.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )