Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Daca tot am avut parte de reduceri de Black Friday, de ce sa nu avem parte si de o surpriza muzicala din partea lui Justin Timberlake? Probabil asa s-a gandit si artistul cand a dezvaluit pe 29 noiembrie remixul oficial al unuia dintre recentele sale single-uri si anume piesa TKO. Pentru acesta Justin Timberlake i-a . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga va face echipa cu Rick Ross pentru remixul piesei Do What U Want feat. R. Kelly!

Anuntul a fost facut de insasi excentrica artista pe retelele de socializare pe data de 29 noiembrie. Astfel, rapperul Rick Ross este artistul care va aparea ca featured artist in remixul oficial al hitului Do What U Want, in colaborare cu R. Kelly. Do What U Want The Remix feat. Rick Ross. Se intampla, a .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Pe doi decembrie Justin Bieber ne va face cunostinta cu cel de-al noualea single promotional al seriei Music Mondays, intitulat Change Me, al carui titlu si coperta au fost dezvaluite in urma cu cateva ore pe retelele de socializare. Coperta contine in mijloc un simbol, la fel ca si celelalte single-uri din cadrul seriei Music .

HOT! Justin Bieber, ipostaze fierbinti cu o domnisoara in clipul piesei All That Matters! Vezi aici un teaser!

Se pare ca cea de-a doua piesa din seria Music Mondays va beneficia de un clip si inca unul foarte hot! Justin Bieber va lansa videoclipul single-ului promotional All That Matters pe doi decembrie, conform informatiei de la sfarsitul teaserului recent dezvaluit. Filmat la inceputul acestei luni in Los Angeles, clipul il va infatisa pe .

Fresh! Mally Mall face echipa cu Tyga, Sean Kingston, French Montana si Pusha T pentru piesa Wake Up In It!

Mally Mall este un rapper american necunoscut inca publicului larg din tara noastra. Artistul a lansat in trecut o alta piesa in colaborare cu Tyga, intitulata Molly, marind insa echipa in cazul piesei Wake Up In It. Descrisa ca fiind un adevarat imn de club, piesa Wake Up In It reprezinta o colaborare a lui .

Fresh! P-Type face echipa cu San E si Sojung pentru o noua piesa Twisted!

Stim cu totii ca majoritatea pieselor lansate de rapperii din US sunt colaborari cu cei mai cool artisti ai momentului si aceasta moda s-a raspandit, evident, si la colegii lor din sfera muzicii kpop. Astfel rapperul P-Type lanseaza o noua piesa, intitulata Twisted, cooptandu-l pe San E, dar si pe Sojung, membra a formatiei Ladies .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )