Libnet.ro
UNICEF

01:05

Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Devorator Monden Devorator Monden,
Justin Timberlake lanseaza coperta celui mai nou single Tunnel Version!

Justin Timberlake prezinta coperta noului single Tunnel Vision, pe care il va lansa pe 15 iulie. Piesa produsa de Timberlake este al treilea single de pe albumul lui de platina numit The 20/20 Experience, care a inregistrat cele mai multe vanzari anul acesta. In timp ce piesa Mirrors este in prezent in top 10 . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber lanseaza single-ul Heartbreaker

Dupa ce a lansat in urma cu cateva zile a dezvaluit coperta urmatorului sau single prin intermediul Instagram, Justin Bieber lanseaza astazi varianta full a piesei Heartbreaker. Coperta pentru acest single aduce putin a 808s and Heartbreaker, lansat de Kanye West si putem specula ca are legatura cu o relatie incheiata, cea dintre Justin Bieber .

Hot!!! Alex Mica Drei Ros feat. Evelyn lanseaza un nou single, Like a Freak!

Alex Mica revine cu un single, Like a Freak, alaturi de Drei Ros si Evelyn solista, mega hit-ului One Night In Ibiza. Alex Mica, artistul casei de productie 1Artist Music, lanseaza o noua melodie. Like a Freak, este realizata in colaborare cu singurul artist roman care a colaborat cu Akon, la piesa Criminal Minded, Drei .

Sean Paul lanseaza un nou single Other Side of Love

Sean Paul lucreaza in prezent la cel de-al saselea album al lui de pe care a lansat recent primul single, numit Other side of love. Albumul nu are inca un nume si urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, prin intermediul Atlantic Records. Cu un beat electro-dance, produs de Benny Blanco si The Cataracts, .

FRESH! Delia lanseaza un nou single U, produs de baietii de la Sunrise INC

Delia prinde curaj si iese din zona de confort a industriei muzicale romanesti cu ajutorul unui nou single! U Fighting With My Ghosts) vine cu o aroma cu totul speciala, sound-ul promovat fiind unul relaxat si de stare. Piesa este produsa si orchestrata de baietii de la Sunrise Inc, muzica este facuta tot de ei .

Dj Khaled face echipa cu Drake, Lil Wayne si Rick Ross in cel mai nou clip No New Friends

Dj Khaled face echipa cu Drake, Lil Wayne si Rick Ross in cel mai nou videoclip pentru piesa No New Friends, cu care spera sa cucereasca topurile muzicale. Filmat in Miami, materialul video a fost regizat de catre Collin Tiley si arata de parca ar fi fost facut in 1996, iar baietii petrec ca niste .

HOT! ConnectR lanseaza videoclipul piesei Da-te-n dragostea mea

Dupa ce a venit cu hit dupa hit, Connect-R lanseaza si clipul pentru piesa sa de vara, Da-te-n dragostea mea! Artistul ne explica, intr-un final, de unde aceasta expresie si il vedem traind aventuri grele in clipul pentru cel mai nou single al sau. Cantaretul a elucidat misterul din spatele titlului acestei piese, si nu .

FOTO Trotineta electrica din China: cel mai nou mijloc de transport care poate fi inchiriat in Timisoara

O noua premera in Timisoara. De cateva zile, pe strada Marasesti se poate inchiria un nou mijloc de transport extrem de eficient. Este vorba de vehicul chinezesc numit Robstep.

FOTO Trotineta electrica Made in China: cel mai nou mijloc de transport care poate fi inchiriat in Timisoara

O noua premera in Timisoara. De cateva zile, pe strada Marasesti se poate inchiria un nou mijloc de transport extrem de eficient. Este vorba de vehicul chinezesc numit Robstep.

FOTO Obama iti citeste mailul - cel mai nou viral de pe Tumblr

Scandalul spionajului informatic din Statele Unite ale Americii, pus la cale de NSA, care s-a folosit de datele mai multor companii din domeniul tehnologiei, a provocat si reactii amuzante pe internet.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )