Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Dope, cunoscut initial sub titlul I Wanna Be With You, este cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Dope va fi disponibil la 12:01 AM ora locala pe patru noiembrie. Este ultima piesa dezvaluita inainte de lansarea lui ARTPOP . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga a dezvaluit un fragment din piesa Mary Jane Holland!

Un nou track de pe albumul ARTPOP vine in intampinarea noastra, insa deocamdata doar cu un fragment. Mary Jane Holland, unul dintre cele 15 trackuri incluse pe viitorul material al artistei, a fost compus deLady Gaga in colaborare cu Madeon. Stilu electronic inconfundabil marca Lady Gaga se regaseste si in aceasta piesa, pe unele site-uri .

HOT! Mariah Carey, sexy pe coperta single-ului The Art Of Letting Go!

Cu doar doua saptamani inainte de lansarea noului sau single oficial, The Art Of Letting Go, diva a dat publicitatii coperta acestuia care ne prezinta o Mariah Carey foarte sexy asupra careia anii nu si-au lasat amprenta. Artista este infatisata in imaginea sexy purtand un costum de baie intreg crosetat stand in genunchi pe o .

HOT! Adam Lambert a realizat un cover dupa piesa Marry The Night a lui Lady Gaga!

Coverul realizat de excentricul artist va putea fi auzit in cadrul viitorului episod al serialului Glee, intitulat A Katy Or A Gaga, care va fi difuzat pe sapte noiembrie. Asa cum ne sugereaza si titlul episodului, in cadrul acestuia personajele serialului vor aduce un omagiu celor doua dive pop ale industriei muzicale contemporane, Katy Perry .

HOT! Jessie J prezinta lyric video-ul noului single Thunder!

Piesa face parte de pe ultimul album al artistei, intitulat Alive, lansat la sfarsitul lunii septembrie. Thunder este cel de-al treilea single oficial extras de pe material care acum beneficiaza si de un lyric video. Clipul contine elemente sugestive in concordanta cu versurile, nelipsind bineinteles cel care da titlul piesei, fulgerul. Thunder este o balada .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )