Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOT! Lady Gaga ne prezinta fragmente din doua noi piese Donatella si Fashion!!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Lady Gaga ne prezinta fragmente din doua noi piese Donatella si Fashion!!

Ambele trackuri sunt incluse pe viitorul album al artistei, intitulat ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Spre dezamagirea fanilor fragmentele dezvaluite in urma cu cateva ore sunt low quality. Donatella a fost compusa de Gaga insasi in colaborare cu DJ-ul germanZedd. Conform declaratiilor cantaretei, aceasta piesa reprezinta o scrisoare de dragoste adresata celebrei . continuă pe Devorator Monden

HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Dope, cunoscut initial sub titlul I Wanna Be With You, este cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Dope va fi disponibil la 12:01 AM ora locala pe patru noiembrie. Este ultima piesa dezvaluita inainte de lansarea lui ARTPOP .

HOT! Adam Lambert a realizat un cover dupa piesa Marry The Night a lui Lady Gaga!

Coverul realizat de excentricul artist va putea fi auzit in cadrul viitorului episod al serialului Glee, intitulat A Katy Or A Gaga, care va fi difuzat pe sapte noiembrie. Asa cum ne sugereaza si titlul episodului, in cadrul acestuia personajele serialului vor aduce un omagiu celor doua dive pop ale industriei muzicale contemporane, Katy Perry .

Lady Gaga, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis si-au confirmat prezenta pe scena American Music Awards 2013!

Trei noi nume au fost adaugate dintr-un foc pe lista performerilor din acest an a editieiAmerican Music Awards 2013 care se va desfasura pe 24 noiembrie in Los Angeles la Nokia Theatre, show-ul fiind transmis in direct de postul de televiziune ABC. Astfel Lady Gaga va electriza audienta cu un nou show excentric dupa cel .

Lady Gaga a fost data in judecata de un producator muzical. Trebuie sa plateasca 500.000 de dolari

Lady Gaga a fost data in judecata de un compozitor si producator muzical, care afirma ca nu i-au fost platite drepturile pentru un cantec pe care l-a creat pentru artista si ii cere acesteia despagubiri de 500. 000 de dolari, scrie Mediafax .

HOT! Jessie J prezinta lyric video-ul noului single Thunder!

Piesa face parte de pe ultimul album al artistei, intitulat Alive, lansat la sfarsitul lunii septembrie. Thunder este cel de-al treilea single oficial extras de pe material care acum beneficiaza si de un lyric video. Clipul contine elemente sugestive in concordanta cu versurile, nelipsind bineinteles cel care da titlul piesei, fulgerul. Thunder este o balada .

Planurile de atac ale Leonidas: doua noi magazine si implementarea conceptului de ciocolaterie-cafenea

Importatorul brandului belgian de ciocolata Leonidas are planuri marete pentru anul viitor, cand vrea sa deschida in sistem de franciza doua magazine noi in afara Bucurestiului, sub noul concept de ciocolaterie-cafenea. Ion Codreanu, francizorul.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )