Libnet.ro
UNICEF

16:31

HOT! LAVINIA lanseaza o frumoasa balada! Asculta aici piesa Povesti cu Zane ft. KAIRA!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! LAVINIA lanseaza o frumoasa balada! Asculta aici piesa Povesti cu Zane ft. KAIRA!

Dupa ce a cucerit topurile din mai multe tari Europene, iar piesele ei au fost licentiate in Spania, Turcia, Grecia, Rusia, etc, Lavinia se intoarce acasa, in atentia publicului din Romania cu un nou single in limba romana, Povesti cu zane, featuring Kaira. Produs in studiourile Kazibo Music de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu, . continuă pe Devorator Monden

Fresh! TORY lanseaza un nou single Only You, in colaborare cu DJ Jonnessey! Asculta aici piesa!

Frumoasa si talentata Andreea Ardeleanu TORY) si-a lansat un nou single. Dupa ce in primavara a prezentat melodia My way, iarna le-a adus celor care o indragesc pe cantareata o noua surpriza muzicala: Only you. TORY se instaleaza, incet dar sigur, in topurile muzicale romanesti. Frumoasa artista a inregistrat cea mai noua piesa a ei .

HOT! Andra lanseaza videoclipul piesei Atata timp cat ma iubesti ft. Marius Moga!

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga, cel care a produs si piesa. Videoclipul Atata timp cat ma iubesti a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul .

Tyga a lansat mixtape-ul Well Done 4! Asculta aici toate piesele de pe material!

Pentru a nu-i lasa pe fani fara un cadou din partea sa de sarbatori, rapperul american Tyga si-a lansat ieri, noua decembrie, un nou mixtape, intitulat Well Done 4. Asa cum ne sugereaza si titlul, acesta este cel de-al patrulea mixtape din seria Well Done. Noul material contine in total 14 piese printre care gasim .

HOT! Younha lanseaza doua clipuri, pentru piesele Not There si Believed In Time + mini albumul Subsonic!

Fani kpop, se pare ca sarbatorile vin mai devreme pentru voi! Una dintre cele mai active artiste in ultimul an ne ofera trei surprize dintr-o lovitura si anume doua videoclipuri noi-noute, pentru piesele Not There si Believed In Time, plus noul sau mini albumul spre ascultare, intitulat Subsonic. Noul EP al artistei a fost lansat .

WOW! Andra lanseaza un superb cover dupa piesa All I want for Christmas is you, a lui Mariah Carey! Asculta-l aici!

Andra le-a facut un cadou de Sarbatori tuturor fanilor sai: un cover dupa piesa All I want for Christmas is you, a lui Mariah Carey. All I Want For Christmas Is You, interpretat de Mariah Carey, a fost desemnat cel mai bun cantec de Craciun al anului 2013, pentru a doua oara consecutiv, in topul .

Sam Smith lanseaza un lyric video pentru piesa Money On My Mind!

Interpretul megahitului La La La urmeaza a-si lansa in decursul anului 2014 primul album din cariera al carui primul single oficial este piesa Money On My Mind. Titlul viitorului material nu a fost inca dezvaluit, aceeasi situatii fiind si in cazul datei de lansare. La doar cateva zile dupa ce a dezvaluit online piesa Money .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )