Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sam Smith lanseaza un lyric video pentru piesa Money On My Mind!

Devorator Monden Devorator Monden,
Sam Smith lanseaza un lyric video pentru piesa Money On My Mind!

Interpretul megahitului La La La urmeaza a-si lansa in decursul anului 2014 primul album din cariera al carui primul single oficial este piesa Money On My Mind. Titlul viitorului material nu a fost inca dezvaluit, aceeasi situatii fiind si in cazul datei de lansare. La doar cateva zile dupa ce a dezvaluit online piesa Money . continuă pe Devorator Monden

HOT! Corina a lansat un nou videoclip, pentru piesa Miss boboc ft. Junior High!

Corina a lansat un videoclip pentru noul ei single, Miss Boboc, o colaborare cu Junior High, ce a fost produsa in studioul DeMoga. Corina isi surprinde fanii cu un videoclip dinamic, tineresc si plin de culoare. Artista a decis sa lanseze lyric video-ul sub forma de videoclip, impachetat in efecte speciale dinamice si culori vii .

VIDEO. Andra lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Atata timp cat ma iubesti.

Andra lanseaza azi un nou videoclip, pentru single-ul Atata timp cat ma iubesti, interpretat impreuna cu Marius Moga. Clipul, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat in cinci locatii: intr-o casa din zona Parcului Carol, la salonul Beauty District, la restaurantul La Brasserie si, in final, la clubul Fabrica. Povestea clipului surprinde modul in care Andra isi petrece ziua de nastere: artista se trezeste, se pregateste pentru o noua zi, apoi primeste cadou o masina, la salonul de .

HOT! T-Pain ne incalzeste cu un nou videoclip fierbinte, pentru piesa Work!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe viitorul sau album, intitulat Stoicville: The Phoenix, al cincilea material de studio din cariera sa care este programat sa se lanseze anul viitor. Nu se stie inca exact daca Work este un single oficial sau un single promotional al albumului. Temperaturile scazute si ninsoarea ne bat .

Koyote si Kal So Won ne aduc zambetul pe buze cu noul lor videoclip, pentru piesa After Winter!

Kim Jong Min, Shin Ji si Bbaek Ga, cei trei membrii ai formatiei Koyote, au facut echipa pentru aceasta frumoasa piesa de sarbatori cu micuta actrita Kal So Won, in varsta de doar sapte ani. Clipul piesei After Winter incepe cu un solo adorabil al micutei Kal So Won, acest moment aducandu-ne instantaneu un zambet .

2BiC ne ofera un videoclip in ton cu anotimpul rece, pentru piesa Lonely Christmas!

Seria baladelor emotionate lansate de artistii kpop continua cu frumoasa piesa Lonely Christmas a duo-ului sud-coreean 2BiC, clipul oficial al acesteia avand premiera recent pe contul de Youtube al Loen Entertainment. Compusa de Jo Young Soo si Ahn Young Min si produsa de Choi Jung Sang, piesa Lonely Christmas vorbeste despre sentimentele unui barbat care .

HOT! Younha lanseaza doua clipuri, pentru piesele Not There si Believed In Time + mini albumul Subsonic!

Fani kpop, se pare ca sarbatorile vin mai devreme pentru voi! Una dintre cele mai active artiste in ultimul an ne ofera trei surprize dintr-o lovitura si anume doua videoclipuri noi-noute, pentru piesele Not There si Believed In Time, plus noul sau mini albumul spre ascultare, intitulat Subsonic. Noul EP al artistei a fost lansat .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )