Libnet.ro
UNICEF

10:15

HOT! Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa Te iubesc ft. Muneer!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Neylini lanseaza un nou clip, pentru piesa Te iubesc ft. Muneer!

Neylini lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Te iubesc, o piesa romantica, in limba romana, interpretata impreuna cu Muneer, un tanar artist talentat, originar din Emiratele Arabe. Noul clip a fost regizat de Florin Botea. Este cel de-al treilea clip pe care l-am filmat cu Florin, dupa Muleina si Dayla. Am stat 15 ore . continuă pe Devorator Monden

HOT! LEDApple revin cu un nou videoclip, pentru piesa With The Wind!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua, de aceasta data baietii din formatia LEDApple incalzind inimile fanelor cu frumoasa piesa With The Wind si emotionantul clip al acesteia. Clipul incepe cu un cadru in care o tanara domnisoara deschide o cutie portocalie si scoate din aceasta un sistem audio pentru muzica, punandu-si apoi castile pe .

Cargo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa A 5-a dimensiune.

Legendara trupa Cargo lanseaza, miercuri, un nou videoclip pentru piesa euro156;A 5-a dimensiune. Membrii trupei Cargo semneaza muzica si versurile noii piese, care euro156;vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune, a completat Florin Barbu, bassistul .

A$AP Rocky a lansat un nou videoclip, pentru piesa Angels!

Angels este un bonus track inclus pe albumul de debut al lui A$AP Rocky, intitulat Long. Live. ASAP, material lansat anul acesta in ianuarie. Rapperul este infatisat in clip alaturi de prietenii sai purtand masti albe si plimbandu-se cu bicicletele de jur-imprejurul orasului New York, acestia fiind impreuna in orice situatie. Cateva cadre din videoclip .

MYNAME lanseaza un nou videoclip, pentru balada Shirayuki!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua cu single-ul japonez Shirayuki interpretat de formatia sud-coreeana MYNAME, piesa care beneficiaza acum si de un clip nostalgic si in ton cu sezonul rece care se apropie. GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ si ChaeJin sunt infatisati in clip interpretandu-si piesa cu multa emotie, decorurile fiind mana in mana cu .

Funny! Emblem3 au lansat un cover pentru piesa The Fox a formatiei Ylvis! Vezi aici un clip amuzant!

Se pare ca videoclipul viral al piesei The Fox lansata de grupul norvegian Ylvis incepe sa fie pe placul a din ce in ce mai multe vedete internationale. Emblem3 nu au fost mai prejos si au sarbatorit Halloweenul lansand un clip amuzant pentru un cover realizat de ei. Wesley, Keaton si Drew sunt infatisati in .

Christina Aguilera lanseaza un duet cu formatia A Great Big World pentru piesa Say Something!

Pentru inceput trebuie sa precizam faptul ca piesa Say Something a fost inregistrata in versiune originala de formatia americana A Great Big World, duetul cu Christina Aguilera fiind o reinregistrare a piesei. Say Something este un single extras de pe albumul de debut oficial al duo-ului american, intitulat Is There Anybody Out There?, material care .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )