Libnet.ro
UNICEF

13:15

HOT! ToppDogg lanseaza clipul single-ului de debut Say It!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! ToppDogg lanseaza clipul single-ului de debut Say It!

Formatia sud-coreeana alcatuita din 13 membrii isi face oficial debutul cu clipul single-ului Say It. Cei 13 baieti, cunoscuti pe scurt ca ToppDogg, se numesc Kidoh, Yano, Jenissi, Xero, Hansol, P-Goon, Nakta, B-Joo, Hojoon, A-TOM, Seogoong, Sangdo si Gohn. Clipul piesei Say It a avut premiera pe 23 octombrie, acesta iesind in evidenta datorita miscarilor . continuă pe Devorator Monden

HOT! Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello!

Cu noua zile inainte de concertul Zambetul face minuni, directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello, primul extras de pe noul album al trupei. Regizat de catre Iulian Moga, Hello aduce in prim plan o ipostaza inedita a baietilor, o poveste romantica si amuzanta. Povestea videoclipului aduce in prim plan 2 tineri indragostiti, fiecare dintre ei .

HOT! Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza clipul piesei Leagana barca!

Anna Lesko si Pavel Stratan, alaturi de Live Artist, lanseaza videoclipul piesei Leagana barca, regizat de Alex Ceausu. Filmarea acestui videoclip a fost o experienta unica. Timp de o saptamana, cat au durat aproximativ filmarile, am avut parte de o productie deosebita, fiind incluse chiar si locomotive, vagoane, filmari aeriene, diferite macarale, participand peste 150 .

HOT! Mellina lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Maine!

Piesa Maine este compusa de Sandu Stefan Nicolae Thats Right), versurile fiind scrise de Mellina. Piesa este produsa de AzZa Records. Maine este o piesa pozitiva care vorbeste despre urcusurile si coborasurile dintr o relatie si cum pana la urma dupa ploaie si furtuna iese soarele. Din prima oara cand am ascultat piesa am spus .

Tyga si Justin Bieber prezinta versiunea de studio a single-ului Wait For A Minute!

Inregistrata initial pentru viitorul album al lui Justin Bieber, piesa Wait For A Minute va figura in tracklistul viitorului album al rapperului Tyga, intitulat The Gold Album: 18th Dinasty, care este asteptat sa se lanseze in primavara anului 2014. Wait For A Minute, o prima versiune a acestuia fiind dezvaluita la inceputul lunii septembrie, va .

Bladi Dr. Mako feat. Drei Ros lanseaza un single nou, You Me

Dupa succesul inregistrat in Spania cu cele doua single-uri, Alive si Fly Around Me, Bladi & Dr Mako revin in forta cu un nou single You & Me. You& Me este o piesa eurodance care combina un refren foarte penetrant, usor de retinut si fredonat, interpretat in forta de Bladi cu partitura rapp a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )