Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOT! Viky Red a lansat un nou clip, pentru single-ul Poate! Vezi aici cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Viky Red a lansat un nou clip, pentru single-ul Poate! Vezi aici cum arata!

Viky Red a lansat la apa clipul celui mai nou single al sau Poate care vorbeste despre relatii. continuă pe Devorator Monden

Huawei Ascend G6, un nou dispozitiv pentru piata din Europa

Huawei Ascend G6 este un nou dispozitiv pentru segmentul mainstream, care va fi disponibil in curand pe piata din Europa. Terminalul are o configuratie modesta, bazata pe un procesor MSM8x12, un CPU cu 4 nuclee si frecventa de 1. 2 GHz. Ecranul masoara 4. 5 inci si are rezolutie qHD, 540960 pixeli. Senzorul camerei foto este de 8 Megapixeli, detine autofocus si este un senzor de tip BSI Back Side Illuminated). Camera frontala are si ea 5 Megapixeli pentru a putea efectua [].

HOT! Ricky Martin lanseaza versiunea spanglish pentru piesa Adrenalina feat. Jennifer Lopez Wisin! Ascult-o aici!

Pentru inceput trebuie sa mentionam ca versiunea in spaniola a piesei Adrenalina va aparea pe viitorul album al lui Wisin,.

Siria este de acord cu un nou termen pentru distrugerea armelor chimice

Siria a fost de acord cu un nou termen limita, stabilit pentru sfarsitul lunii aprilie, pentru distrugerea intregului arsenal chimic. Potrivit intelegerilor de anul trecut, dintre Rusia si Statele Unite ale Americi.

Teodorovici propune un nou mecanism pentru absorbtie mai mare de fonduri europene.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca noul mecanism presupune ca ministerul sa faca deconturi in 2014 consiliilor judetene si primariilor care respecta regulile europene pentru ce au cheltuit de-a lungul anului, informeaza Mediafax. Daca noi, pana in prezent, mergeam foarte mult pe depuneri de proiecte si foarte mult si, din pacate, foarte gresit, lasam banii sa fie cheltuiti pe final de perioada, este foarte .

MADR ofera un nou sprijin pentru bunastarea animalelor

Ministerul Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale MADR) va deschide, in perioada urmatoare, o noua sesiune de depunere a cererilor de ajutor financiar pentru Masura 215 - Pla and ti privind bunastarea animalelor porci and si pasari), conform unui comunicat publicat astazi pe site-ul institutiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2888 seconds )