Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici propune un nou mecanism pentru absorbtie mai mare de fonduri europene.

România Liberă România Liberă,
Teodorovici propune un nou mecanism pentru absorbtie mai mare de fonduri europene.

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca noul mecanism presupune ca ministerul sa faca deconturi in 2014 consiliilor judetene si primariilor care respecta regulile europene pentru ce au cheltuit de-a lungul anului, informeaza Mediafax. Daca noi, pana in prezent, mergeam foarte mult pe depuneri de proiecte si foarte mult si, din pacate, foarte gresit, lasam banii sa fie cheltuiti pe final de perioada, este foarte . continuă pe România Liberă

Vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru vineri

Vremea va fi calda, vineri, in cea mai mare parte a teritoriului, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in estul tarii, iar noaptea si in sud, unde izolat vor fi ploi .

Cel mai mare retailer rus de jucarii vrea sa se listeze la Londra

Detsky Mir, cel mai mare mare lant de distributie a jucariilor din Rusia, detinut de un conglomerat major, a depus documentele pentru aprobarea, de catre banca centrala, a listarii sale la Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE).

Momentul FNI pentru Bitcoin: cel mai mare serviciu de schimb valutar dispare si ia cu el sute de milioane de dolari

Moneda virtuala care a depasit in 2013 pretul aurului a dat acum de o criza care ar putea-o destabiliza pe o perioada mai mare. MtGox, unul dintre cele mai mari servicii de schimb valutar, a disparut si odata cu el au disparut sute de milioane de dolari in bitcoini.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a iesit pe profit in 2013, dupa pierderile din 2012

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane de lei, fata de o pierdere de 1,22 miliarde de lei in 2012, la active in scadere cu 8,9%, la 66,72 miliarde de lei.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Tesla Motors vrea cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume

Tesla Motors vrea sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume, care ar putea nu doar sa revolutioneze industria, ci si sa declanseze un razboi al ofertelor din partea statelor americane, atrase de investitia de 5 miliarde de.

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 euro

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

Vlad Darie a castigat cel mai mare premiu din istoria turneului de poker Super Tuesday: 120.000 de dolari

Dupa recentul titlu din Sunday Million, azi noapte satmareanul Vlad Darie a dat o noua lovitura de mare efect, castigand cel mai mare premiu din istoria turneului de PokerStars Super Tuesday.

Romgaz, cifra de afaceri mai mare, dar profit net in scadere

Intreprinderea Romgaz simbol: SNG) a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 3,9 miliarde lei, cu 100 de milioane de lei mai mare decat cea din 2012, dar profitul net a scazut cu 188,5 milioane lei, pana la 930,7 milioane lei, conform rezultatelor financiare preliminare trimise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Pretul gazelor pe piata din Romania va fi aliniat la cel de import la finele perioadei de liberalizare, insa pretul la care Romania importa gaze este mai mare decat cel de pe pietele europene, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )