Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOT! Wale ne prezinta clipul piesei Golden Salvation!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Wale ne prezinta clipul piesei Golden Salvation!

Rapperul american continua sa isi promoveze cel de-al treilea album din cariera, intitulat The Gifted, prin lansarea unei noi piese promotionale, intitulata Golden Salvation, al carei clip a avut premiera pe 30 septembrie. For the price of fame, what would you do to have them say your name?, intreaba Wale in noua sa piesa in . continuă pe Devorator Monden

HOT! Rihanna, sexy in clipul piesei Pour It Up! Vezi aici fotografii de la filmari!

Frumoasa cantareata din Barbados ne va incanta in zilele ce urmeaza cu mult intarziatul clip al single-ului Pour It Up, al treilea extras de pe ultimul album lansat de RiRi, Unapologetic. Rihanna a postat in weekend-ul ce tocmai a trecut cateva fotografii extrem de sexy de la filmarile acestui clip. Artista apare purtand intr-unele un .

Skylar Grey a lansat clipul piesei Back From The Dead feat. Big Sean Travis Barker!

Cel de-al cincilea single oficial de pe ultimul album al artistei americane beneficiaza acum si de un clip oficial care a avut premiera acum cateva ore. Back From The Dead face parte de pe cel de-al doilea album al lui Skylar Grey, intitulat Dont Look Down, lansat anul acesta in iulie. Clipul piesei, care este .

Britney Spears va lansa clipul piesei Work B***h pe 1 octombrie!

Dupa ce ieri diva ne-a mai oferit inca o fotografie teaser si un scurt fragment din clipul piesei Work B***h, la scurt timp Britney Spears a anuntat ca pe 1 octombrie vom avea parte de intreg videoclipul. Acesta a fost regizat de catre Ben Mor, acelasi care s-a ocupat si de regia videoclipului piesei Scream .

Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Sa incepem cu inceputul! Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman si Andy Hurley, intr-un cuvant Fall Out Boy, isi vor lansa pe 15 octombrie cel de-al patrulea EP din cariera, intitulat PAX AM Days, de pe care au si extras un prim single, Love, Sex, Death. PAX AM Days contine in total opt trackuri, cel .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )