Libnet.ro
UNICEF

10:15

HP: prima crestere a veniturilor din ultimii trei ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HP: prima crestere a veniturilor din ultimii trei ani

Hewlett-Packard HP) a anuntat prima crestere a veniturilor din ultimele douasprezece trimestre fiscale, in perioada mai-iulie a acestui an, datorata majorarii venitului net obtinut din vanzarea calculatoarelor personale, relateaza Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

Contrabanda cu tigarete a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de cercetare.

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns la 17% din piata

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de cercetare Novel Research.

Locuintele din Londra, cel mai mare declin al preturilor din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara. Aceasta tendinta arata o calmare a pietei imobiliare a capitalei britanice, aflata in pericol de formare a unei bule.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in august cel mai mare declin din ultimii sase ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat in luna august cel mai mare declin din ultimii sase ani fata de luna anterioara, evolutie care sugereaza calmarea pietei imobiliare a capitalei britanice,.

DTZ Echinox: Spatiile de birouri, cele mai multe inchirieri din ultimii sase ani

In primele sase luni au fost inchiriati 108. 000 de metri patrati de spatii de birouri, fiind cel mai mare volum inregistrat intr-un semestru, din 2008, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Roger Federer isi regaseste explozia, castiga cel mai important titlu din ultimii doi ani. Ce a facut diferenta dupa patru finale importante pierdute?

Din toata finala masculina de la Cincy dintre Federer si Ferrer mi-a ramas intiparita in minte o singura imagine, nu din timpul meciului, ci de la festivitatea de premiere.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )