Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei P9 lite e promovat drept cel mai bun smartphone mid-range

Playtech Playtech,
Huawei P9 lite e promovat drept cel mai bun smartphone mid-range

Huawei P8 lite s-a bucurat, anul trecut, de un succes rasunator, atat in Romania, cat si la nivel global. Chinezii incearca sa copieze succesul cu Huawei P9 lite, fratele mai mic al varfului de gama Huawei P9. Astfel, compania promoveaza modelul Huawei P9 lite drept cel mai bun smartphone pe segmentul mid-range. E pe buna []. continuă pe Playtech

Hyundai Tucson: test drive cu noul SUV al sud-coreenilor. Ar putea fi cel mai bun Hyundai construit vreodata

Hyundai a adus pe piata la finalul anului trecut cea de-a treia generatie a SUV-ului compact Tucson, model pe care il consider cel mai bun produs al sud-coreenilor, pentru ca a fost bine gandit si asamblat. Noul Tucson se apropie de modele premium,.

VIDEO Justin Gatlin a obtinut cel mai bun rezultat al anului in proba de 100 m in selectiile americane pentru Rio

Sprinterul american Justin Gatlin a imbunatatit cea mai buna performanta mondiala a anului in proba de 100 m, fiind inregistrat cu timpul de 9sec. 80/100 vant +1,6 m/s), duminica la Eugene Oregon), in cadrul selectiilor americane pentru Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, informeaza Agerpres.

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal.

Titlurile BVB, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat cu 13,22%, in perioada 24 iunie - 1 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Avancronica Franta-Islanda, cel mai dezechilibrat sfert de finala de la EURO 2016

Cel putin asa arata calculele hartiei, pentru ca in realitate Islanda a demonstrat pana acum ca poate produce oricand surpriza, iar nordicii avertizeaza ca nu au aratat inca cel mai bun meci de pana acum.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Sectorul energetic, cel mai puternic afectat de coruptie

Sectorul energetic este cel in care conspiratia intre interesele straine si schemele infractionale ale cercurile de afaceri din Bulgaria se observa cel mai mult, a declarat ieri presedintele bulgar Rosen Plevneliev, potrivit Novinite, citat de surse din presa.

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )