Libnet.ro
UNICEF

06:45

Hugh Grant critica situatia politica din Marea Britanie: Tara e terminata. Pe cine invinovateste actorul

Adevărul Adevărul,
Hugh Grant critica situatia politica din Marea Britanie: Tara e terminata. Pe cine invinovateste actorul

Actorul Hugh Grant a comentat situatia politica din tara lui natala, Marea Britanie, in cadrul unui interviu acordat in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Sofer roman de Uber din Marea Britanie, acuzat pentru un gest scandalos facut unei cliente oarbe

Un sofer roman de Uber din Marea Britanie este acuzat de frauda, dupa ce si-a oferit un bacsis de 20 de lire sterline de pe telefonul unei cliente oarbe.

DE NECREZUT! Un sofer roman de Uber din Marea Britanie a vrut sa intareasca stereotipurile care circula in jurul nostru! Este incredibil ce i-a putut face unei cliente

Un roman a vrut sa se faca cunoscut in Marea Britanie si a reusit. Sofer de Uber, Cornel Mihai a vrut sa pacaleasca o clienta Victoria Oruwari, in varsta de 39 de ani), care, pe deasupra, mai era si oarb.

Uniunea Europeana si-a desemnat ambasadorul care va prelua postul din Marea Britanie de dupa Brexit

In asteptarea divortului de Marea Britanie care se va finaliza pe 31 ianuarie, Uniunea Europeana si-a stabilit ambasadorul care va ocupa postul de la Londra dupa ce Brexitul va fi finalizat. Dupa aceasta.

Huawei afla curand ce rol va avea in dezvoltarea retelelor 5G din Marea Britanie. Londra a explicat ca alternativele sunt limitate

Londra va decide curand ce rol va avea Huawei in retelele britanice de telecomunicatii, dar exista un numar limitat de furnizori ca alternativa, a afirmat Andrea Leadsom, ministrul pentru mediul de afaceri, joi,.

Marea Britanie lanseaza o noua moneda pentru a marca Brexitul

O moneda comemorativa care marcheaza iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost prezentata de ministrul Finantelor din Marea Britanie, Sajid Javid. Pe moneda de 50 de pence este inscriptionat urmatorul mesaj: Pace, prosperitate si prietenie cu toate natiunile, precum si data de 31 ianuarie, scrie CNN.

SUA deschid noi fronturi ale conflictului comercial, in Europa si Marea Britanie

Odata cu semnarea fazei 1 din acordul comercial dintre China si Statele Unite, dar si dupa finalizarea intelegerii SUA-Mexic-Canada, echipa comerciala a lui Donald Trump isi indreapta atentia asupra unui acord cu Marea Britanie post-Brexit, precum si asupra disputelor cu UE si cele privind OMC, noteaza Mediafax.

Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda.

Fintech-ul Revolut va lansa in Marea Britanie un nou serviciu, Savings Vaults - un cot de economii.

Comisia si Consiliul European au semnat acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in 31 ianuarie

Presedintii Comisiei Europene si Consiliului au semnat vineri acordul cu privire la Brexit aprobat de Regatul Unit pentru a permite ratificarea sa de catre Parlamentul European, a anuntat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de France Presse. Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana pe 31 ianuarie, la ora 23.

Alerta in Marea Britanie! Patru turisti chinezi, suspecti de coronavirus, sunt testati la spitale din Scotia

Patru turisti chinezi, care au ajuns in Marea Britanie din epicentrul focarului de coronavirus, sunt testati in Scotia, dupa ce au prezentat simptome specifice unei infectii asemanatoare cu Sindromul Acut Respirator Sever.

Revolut lanseaza in Marea Britanie varianta de cont de economii cu dobanda

Fintech-ul Revolut va lansa in Marea Britanie un nou serviciu, Savings Vaults - un cot de economii unde ofera si dobanda. Ce dobanda primesc utilizatorii acestui nou seriviciu si cum functioneaza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )