Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ianis Hagi, pedepsit pentru evolutia modesta din Europa League! Ce decizie a luat Steven Gerrard

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, pedepsit pentru evolutia modesta din Europa League! Ce decizie a luat Steven Gerrard

Ianis Hagi a avut pana acum un sezon foarte ciudat la Glasgow Rangers. A avut multe meciuri foarte reusite, in care a fost printre remarcatii lui Gerrard. Ca drept dovada, este cel mai bun pasator din lot, cu nu mai putin de 8 assisturi. Dintre acestea, nu mai putin de sase dintre acestea au venit . continuă pe Playtech

Scotienii l-au desfiintat pe Ianis Hagi. Jurnalistii britanici, reactie fara precedent

Ianis Hagi, criticat de scotieni. Presa din Regatul Unit l-a pus la zid dupa evolutia din Europa League. Steven Gerrard se astepta la solutii din partea lui, dar el nu le-a oferit. Jurnalistii scotieni nu l-au iertat pe Ianis Hagi pentru prestatia modesta din Europa League. I-au dat nota 4 Ianis Hagi este criticat dupa prestatia .

Se inmultesc criticile la adresa lui Ianis Hagi! Nota groaznica primita dupa prestatia din Europa League

Ianis Hagi a fost criticat dupa meciul castigat de Glasgow Rangers, 1-0, in fata echipei Lech Poznan, din etapa a doua a grupelor Europa League.

Surpriza colosala pentru Ianis Hagi! Cine l-a laudat pe fotbalistul roman in toata lumea

Ianis Hagi a fost cel mai bun om al lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a castigat-o in fata celor de la Livingston. A oferit pasa decisiva la golul prin care echipa sa a deschis scorul, prin Aribo. Iar contributia lui Ianis a fost cu adevarat decisiva. A reusit un dribling, apoi .

Ianis Hagi, criticat dur de fanii lui Rangers! Ironii incredibile la adresa romanului

Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers in victoria cu polonezii de la Lech Poznan, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Morelos in minutul 68. Ianis a fost inlocuit la faza imediat urmatoare, dupa o prestatie foarte stearsa. Internationalul roman isi continua evolutiile oscilante din acest sezon. A reusit opt .

Ansamblul mixt Palas Iasi, al companiei IULIUS, singurul proiect certificat LEED Neighborhood Development din Europa Centrala si de Est

Ansamblul urbanistic Palas Iasi, o investitie de regenerare urbana inaugurata in 2012 de compania IULIUS, in valoare de peste 310 milioane de euro, este singurul proiect din Europa Centrala si de Est care a primit certificarea LEED Neighborhood Development pentru impactul pozitiv asupra comunitatii si pentru modul sustenabil in care au fost concepute si construite cladirile integrate. Amplul proces de certificare a durat sapte ani si a fost coordonat de compania de consultanta Colliers International.

Tarile din Europa se inchid pe capete. Zeci de oameni ies la proteste

Aceasta este epoca Pandemia, si a generat o abundenta de miscari de protest. Dar regulile asupra adunarilor publice au afectat la randul lor modul in care oamenii demonstreaza in intreaga lume. Numarul mare de noi infectari au determinat guvernele sa impuna noi restrictii. Restrictiile dure au generat revolte in masa, peste tot in Europa. Pandemia .

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Ianis Hagi poate straluci, din nou, in Europa: Trei posturi transmit, diseara, meciul lui Rangers

Mijlocasul formatiei din Glasgow se simte excelent in Liga Europa, iar partida din etapa a doua din faza grupelor poate fi un nou prilej pentru a arata ca a depasit criza de forma din ultima perioada.

Avertismentul Presedintelui Consiliului UE: Situatia din Europa este alarmanta

Charles Michel, Presedintele Consiliului UE, a tras un semnal de alarma referitor la evolutia pandemiei de coronavirus pe teritoriul Europei, unde numarul de contaminari inregistreaza o crestere.

Rezultate din Europa League

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in etapa secunda a Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )