Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ianis Hagi, umilit de mari jucatori de fotbal romani: Nu joci nimic si mai si vorbesti, eu cred ca devii penibil

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, umilit de mari jucatori de fotbal romani: Nu joci nimic si mai si vorbesti, eu cred ca devii penibil

La finalul meciului cu Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a avut o reactie foarte vehementa la adresa lui Mirel Radoi. Tanarul atacant a taxat tactica aleasa si practic a dat vina pe selectioner pentru esecul drastic din Liga Natiunilor. Doar ca iesirea sa nu a fost deloc apreciata de oamenii importanti din fotbalul romanesc. Mai . continuă pe Playtech

Ianis Hagi pierde echipa tocmai la cel mai important meci pentru Rangers: S-a tinut cont de ultimele evolutii

Ianis Hagi are mari probleme la echipa nationala, dupa doua prestatii modeste si un conflict neasteptat cu Mirel Radoi. Si, mai nou, lucrurile s-ar putea complica si la echipa de club. Tocmai cand pentru Glasgow Rangers urmeaza cel mai important meci al sezonului, derby-ul cu Celtic. Conform footballfancast. com, Steven Gerrard ar fi tentat sa il .

Dezastru pentru Ianis Hagi: zero barat pe linie. Cum isi pierde Micul Print din valoare

Mostenitorul regelui fotbalului romanesc a cam dat-o in bara. Fanii lui Ianis Hagi sunt dezamagiti de celebrul fotbalist. Acesta reuseste sa impresioneze din ce in ce mai putin, iar suporterii spera ca totul sa fie doar o perioada proasta pentru tanar. Ianis Hagi, taxat de fani in urma evolutiei din ultima perioada Emotii mari pentru .

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

Pericol pentru Ianis Hagi si colegii sai! Pandemia de coronavirus a lovit puternic adversara din urmatorul meci

Ianis Hagi a avut cateva zile de cosmar pana acum la echipa nationala. A avut prestatii modeste in partidele cu Islanda si Norvegia, ba chiar a avut si o declaratie dura la adresa lui Mirel Radoi. Selectionerul l-a folosit destul de putin in cele doua meciuri. A intrat in partea a doua in Islanda, iar .

Ianis Hagi, transant cu Mirel Radoi dupa esecul cu Norvegia: Eu vad doar o singura solutie

Ianis Hagi a iesit in fata dupa umilinta pe care nationala Romaniei a suferit-o in Norvegia, scor 0-4. Recunoscut pentru declaratiile echilibrate, starul lui Rangers a lansat o ofensiva neasteptata. A pus mai multa presiune pe Mirel Radoi decat a pus pe fundasii nordici in partida de la Oslo. Ianis i-a indemnat pe jurnalisti sa .

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Care au fost cei mai slabi tricolori din umilinta cu Norvegia - Cifrele dezastruoase nu mint in privinta lui Ianis Hagi

Mirel Radoi a vorbit cu presa inaintea meciului cu Austria, iar selectionerul a adus in discutie si analiza parametrilor fiecarui tricolor realizate de InStat. Astfel s-a putut afla care au fost cei mai slabi jucatori ai nationalei la meciul dezastruos cu Norvegia 0-4).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )