Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar. continuă pe Antena3

Motivul pentru care oamenii nu au blana, ca maimutele

Desi nu exista un motiv clar si sigur care sa ne faca sa intelegem de ce nu suntem la fel de blanosi precum stramosii nostri darwinieni, primatele, mai multe teorii ne lamuresc. Teoria primatei acvatice a fos elaborata de patologulMax Westenhofer in 1942. A fost ulterior adoptata si de biologul marin Alister Hardy, scriitorul Elaine [] .

Motivul pentru care, in trecut, femeile nu aveau voie satreaca pe jos pe Podul Mogosoaia

In anul 1864, in Bucuresti, s-a inceput pavarea cu piatra cubica din granit adusa tocmai din Scotia. Podul Mogosoaia fosta denumire a Caii Victoriei) a fost una dintre primele artere pavate. Pana dupa.

Motivul pentru care tot mai multi tineri incaruntesc prematur

Se spune ca barbatii grizonati au succes la femei. E mai greu sa te bucuri insa de asta daca ti se intampla cand ai 20 sau 30 de ani. De cealbesctinerii atat de devreme? Regula spune ca.

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Cele mai bine imbracate vedete de la Grammy 2019

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2019, Lady Gaga, Jennifer Lopez si Miley Cyrus au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Cele mai admirate haine prezentate la New York Fashion Week

Va aratam astazi cele mai admirate haine prezentate in cadrul New York Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut anul acesta in colectii care mai de care mai spectaculoase.

Science Report Cele mai fascinante 10 inventii ale anului 2018, inventariate de MIT

De la pilule programabile la ghete generatoare de energie, acestea sunt cele mai neobisnuite inovatii tehnologice trecute in. revista de. MIT Technology Review! Publicatia este o vitrina a tehnologiilor emergente, chiar si ale celor care nu vor depasi aceasta faza. in continuare, ni le prezinta pe cele mai putin cunoscute despre care a scris in 2018, multe din ele preluate din arXiv, baza de date pre-publicare a articolelor stiintifice.

974 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 974 locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt oferite in Spania pentru agricultori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3206 seconds )