Libnet.ro
UNICEF

23:16

IBM si-a dezvaluit cel mai puternic calculator cuantic de pana acum

Playtech Playtech,
IBM si-a dezvaluit cel mai puternic calculator cuantic de pana acum

Cel mai puternic calculator cuantic creat de IBM tocmai a fost testat, deschizand noi orizonturi in acest domeniu. Cele doua platforme cuantice ale IBM tocmai ce au primit un upgrade semnificativ in ceea ce priveste puterea de procesare. Compania a anuntat recent ca a reusit sa creeze si sa testeze cele mai puternice calculatoare cuantice []. continuă pe Playtech

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

webPR: Armata de robotei, Toyota Hybrid, trotineta electrica si cel mai puternic laptop de gaming din lume, la Bucharest Technology Week

Bucharest Technology Week anunta noi tehnologii ce pot fi testate in weekendul din 26-28 mai, in expozitia din Piata George Enescu, langa Ateneu. Armata de robotei din care fac parte Idol Y10A, Uno si Sphero BB-8 ii va cuceri pe fanii tehnologiei care viziteaza Quickmobile la festivalul tehnologiei.

Virusul WannaCry a lovit mai puternic Rusia si China dintr-un motiv evident

Virusul WannaCry a dat cel mai mare atac cibernetic de pana acum. Rusia a ajuns sa fie in topul tarilor afectate si o analiza recenta arata de ce.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

Voi desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp, cu respectarea termenelor legale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri dimineata, ca va desecretiza arhiva SIPA in cel mai scurt timp si cu respectarea termenelor si procedurilor legale.

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imagine? Ai cinci secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imaginea de mai sus? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de cinci secunde ce numar lipseste din sirul de mai.

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Seful diplomatiei americane: Relatiile ruso-americane, la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Nu se intrevede un nou inceput

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, sustine ca nu se intrevede un nou inceput intre Statele Unite si Rusia, relatiile dintre cele doua state fiind la cel mai scazut nivel de la inchierea Razboiului Rece.

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decat Samsung Galaxy S8

Stim deja ca OnePlus 5 va aparea pe piata in aceasta vara, iar noile zvonuri ne fac sa asteptam si mai mult smartphone-ul. Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arata ca am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificatii este aproape completa, iar componentele din smartphone [].

Primaria Capitalei a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada cu premii in valoare totala de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina si cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai - 26 iunie 2017, Concursul Cea mai frumoasa fatada, structurat pe trei sectiuni: Cea mai frumoasa fatada, Cel mai frumos balcon si Cea mai frumoasa gradina. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari, potrivit unui comunicat emis de institutie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )