Libnet.ro
UNICEF

16:45

Igor Dodon: Va asigur ca nu o sa-mi dau demisia

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Va asigur ca nu o sa-mi dau demisia

Igor Dodon a dat asigurari ca nu-si va da demisia, asa cum ii cer mai multe voci din opozitie, si ca isi va duce mandatul pana la capat. Presedintele considera ca nu existp niciun sens sa demisioneze, mai ales ca pana la prezidentiale au ramas doar cinci luni. continuă pe Adevărul

FOTO Mercedesul lui Igor Dodon a ajuns pe un camp agricol

Convoiul prezidential a ajuns pe un camp agricol din satul Sofia, raionul Drochia, pentru ca presedintele Igor Dodon sa nu faca drum lung pe jos pana la proprietarii intreprinderii agricole Valea Sofiei si sa se familiarizeze cu afacerea respectiva.

Iurie Renita, detalii despre imaginile video cu Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Imaginile video cu discutia dintre Igor Dodon si Vladimir Plahotniuc au ajuns la deputatul Iurie Renita prin intermediul casutei postale de la Parlamentul Republicii Moldova. Deputatul spune ca stick-ul de memorie pe care se aflau imaginile video a ajuns in posesia sa saptamana trecuta fara a fi insotit de un mesaj. Astfel, acesta nu stie cine este expeditorul, noteaza IPN.

Republica Moldova |Igor Dodon, surprins in timp ce primeste de la Vlad Plahotniuc o sacosa in care s-ar afla bani: Este o reglare de conturi intre gruparile mafiote (VIDEO)

Igor Dodon este protagonistul informatiei momentului in Republica Moldova. Presedintele moldovean este acuzat ca a primit o sacosa plina cu banidin partea oligarhului VladimirPlathotniuc. Iurie.

Maia Sandu, despre scandalul diplomatic provocat de premierul R. Moldova: Romania trebuie sa stie ca Ion Chicu e doar o sluga fidela a lui Igor Dodon

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, a declarat ca Guvernul lui Dodon a intrecut orice masura, atacurile de azi ale lui Chicu demonstreaza lipsa de respect atat fata de Romania, cat si fata de cetatenii Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )