Libnet.ro
UNICEF

13:00

IKEA recheama baveta pentru bebelusi MATVRA, din cauza riscului de sufocare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
IKEA recheama baveta pentru bebelusi MATVRA, din cauza riscului de sufocare

IKEA indeamna toti clientii care au cumparat baveta pentru bebelusi MATVRA, in culorile AlbastruRosu 2 bucati) sa nu o mai utilizeze si sa contacteze IKEA pentru remediere. continuă pe Wall-Street Ro

Ela Craciun, de urgenta la medic din cauza unei alunite suspecte

Ela Craciun s-a dus de urgenta la control medical dupa ce a observat ca alunita de pe corp si-a schimbat forma si culoarea dupa o vara petrecuta la soare. Vedeta a apelat la medicul dermatolog pentru un control de rutina care sa identifice daca alunita respectiva reprezinta un semn de ingrijorare. A mers acolo inclusiv cu baiatul ei cel mare, Alex, care manifesta, la randul sau, aceeasi problema.

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va.

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta negativ cererea si a atenuarii ingrijorarii legata de livrarile Arabiei Saudite, transmite Reuters.

Preturile petrolului scad din cauza riscurilor privind cererea

Preturile petrolului sunt in scadere, vineri, din cauza riscurilor economice care pot influenta nega.

IKEA recheama un produs destinat bebelusilor. Exista pericol de sufocare

IKEA indeamna toti clientii care au cumparat unul dintre produsele destinate bebelusilor sa-l returneze pentru a-si primi banii inapoi, avertizand ca exista riscul de sufocare.

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

Adolescenta moarta in timpul somnului. Totul s-a intamplat din cauza unui telefon mobil

O adolescenta de 14 ani din Kazakhstan si-a pierdut viata in timp ce dormea, dupa ce i-a explodat telefonul sub perna. Incidentul tragic s-a petrecut in urma cu cateva zile in localitatea Bastobe din.

Google, in centrul unei noi controverse. Gigantul american, acuzat de practici de monopol, din cauza noului protocol de criptare a traficului DNS

Planurile Google de a utiliza un nou Protocol Internet starnesc ingrijorari in randul investigatorilor antitrust din Congres, care acuza practici de monopol. Noul standard, numit DNS-over-HTTPS, ar urma sa.

Metallica anuleaza mai multe concerte din cauza ca James Hetfield intra din nou la dezintoxicare

Metallica a anuntat vineri ca isi anuleaza concertele programate anul acesta in Australia si Noua Zeelanda, intrucat solistul James Hetfield trebuie sa intre din nou intr-un program de dezintoxicare.

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )