Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presa internationale rade de problemele lui Ilie Nastase: Fostul baiat rau al tenisului, invinetit de politisti

B1 B1,
Presa internationale rade de problemele lui Ilie Nastase: Fostul baiat rau al tenisului, invinetit de politisti

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase dupa ce a fost retinut de doua ori de politisti pentru infractiuni la codul rutier este tratat pe larg si in presa internationala. Amintind si de atitudinea. continuă pe B1

Primele imagini din club cu Ilie Nastase. Fostul tenismen surprins cand bea - VIDEO

Au aparut imaginile cu Ilie Nastase in timp ce bea in club, inainte de scandalul de vineri cu politistii. Ilie Nastase a petrecut in club cu Gabi Tamas, iar sotia acestuia chiar a postat o fotografie de la.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

Scene umilitoare cu Ilie Nastase. Cum a putut sa il filmeze Brigitte: De ce a dat permis de conducere cainilor ?

Dupa problemele cu legea pe care le are, loviturile nu s-au oprit pentru Ilie Nastase, care si-a pierdut si sora, pe Georgeta Kornman. La o zi distanta de la aceasta tragedie si de la incidentele in care a fost.

Din pacate medicii au facut ANUNTUL trist: Ilie Nastase...

Problemele se tin lant de Ilie Nastase, care nu trece prin cea mai fasta perioada a vietii sale. Marele tenismen s-a aflat intr-un moment de cumpana si in aprilie, 2017, cand a fost diagnosticat in Roma.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase, facut public: Schimbul de replici dintre fostul tenismen si politisti(VIDEO)

Filmul integral al incatusarii lui Ilie Nastase a fost facut public. Acesta reda dialogul pe care fostul tenismen l-a purtat cu agentii de politie care l-au oprit in trafic. intre timp, Ilie Nastase a facut.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )