Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ilie Nastase: Mare pierdere Serena Williams pentru Madrid, oricum pierdea n primul tur

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase: Mare pierdere Serena Williams pentru Madrid, oricum pierdea n primul tur

Ilie Nastase a comentat in stilu-i caracteristic duelul verbal dintre Ion Tiriac si Serena Williams, fostul lider al ierarhiei ATP fiind de parere ca absenta americancei de la turneul de la Madrid nu este o mare pierdere: oricum pierdea in primul tur, a precizat Nastase. continuă pe Hotnews

Acum e oficial: Serena Williams nu va juca la Madrid

Aflata in acest moment pe locul 449 in clasamentul WTA, Serena Williams a anuntat ca nu va lua parte la turneul Premier Mandatory de la Madrid, competitie patronata de Ion Tiriac.

Ilie Nastase o jigneste din nou pe Serena Williams: Ce daca nu joaca la Madrid? Oricum pierdea din primul tur. Ce putea sa-i spuna Tiriac, ca arata bine?

Ilie Nastase intervine in scandalul dintre Ion Tiriac si Serena Williams, comentand, in stilul sau caracteristic, contrele verbale dintre cei doi. Fostul mare tenismen considera ca absenta americancei de la.

Serena Williams boicoteaza turneul lui Tiriac de la Madrid! Fostul numar 1 mondial nu merge sa joace in Spania

Serena Williams nu va merge sa joace la turneul de la Madrid. Desi se afla in europa, pentru a se antrena pe zgura, americanca, castigatoare a 23 de turnee de Grand Slam, a decis sa refuze participarea,.

Cum justifica Serena Williams abandonul de la turneul de la Madrid, dupa conflictul verbal cu Ion Tiriac

Serena Williams nu va participa la turneul de la Madrid, care incepe saptamana viitoare, desi se afla pe lista oficiala a acestuia.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

Vesti triste pentru Simona Halep: Serena Williams REDEVINE numarul 1! DECIZIE de ultima ora

Serena Williams, acum pe locul 449 WTA, ar putea fi cap de serie numarul 1 la Wimbledon, cu conditia ca la ora tragerii la sorti sa se numare printre primele 32 de jucatoare participante, conform ierarhiei.

Dovada: WTA incalca regulamentul si o impune pe Serena Williams cap de serie la Wimbledon

Serena Williams ar putea fi impusa cap de serie la turneul de tenis de la Wimbledon gratie unei presiuni contra regulamentului realizate de WTA, forul care conduce tenisul feminin.

Decizie radicala luata de Serena Williams dupa scandalul cu Ion Tiriac. Ce a hotarat americanca sa faca din cauza romanului

Serena Williams si Ion Tiriac au avut un schimb de replici de la distanta, generat de o afirmatie facuta de omul de afaceri roman.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )