Libnet.ro
UNICEF

06:15

Decizie radicala luata de Serena Williams dupa scandalul cu Ion Tiriac. Ce a hotarat americanca sa faca din cauza romanului

Adevărul Adevărul,
Decizie radicala luata de Serena Williams dupa scandalul cu Ion Tiriac. Ce a hotarat americanca sa faca din cauza romanului

Serena Williams si Ion Tiriac au avut un schimb de replici de la distanta, generat de o afirmatie facuta de omul de afaceri roman. continuă pe Adevărul

Decizie radicala luata de Anamaria Prodan, dupa moartea mamei ei

Anamaria Prodan e pe cale sa ia o decizie incredibila, la putin timp dupa moartea mamei sale. Impresara vrea sa paraseasca Romania pentru a se muta definitiv in Statele Unite. Ea ar vrea sa vanda tot ce are.

Vesti triste pentru Simona Halep: Serena Williams REDEVINE numarul 1! DECIZIE de ultima ora

Serena Williams, acum pe locul 449 WTA, ar putea fi cap de serie numarul 1 la Wimbledon, cu conditia ca la ora tragerii la sorti sa se numare printre primele 32 de jucatoare participante, conform ierarhiei.

Acum e oficial: Serena Williams nu va juca la Madrid

Aflata in acest moment pe locul 449 in clasamentul WTA, Serena Williams a anuntat ca nu va lua parte la turneul Premier Mandatory de la Madrid, competitie patronata de Ion Tiriac.

Dovada: WTA incalca regulamentul si o impune pe Serena Williams cap de serie la Wimbledon

Serena Williams ar putea fi impusa cap de serie la turneul de tenis de la Wimbledon gratie unei presiuni contra regulamentului realizate de WTA, forul care conduce tenisul feminin.

Serena Williams boicoteaza turneul lui Tiriac de la Madrid! Fostul numar 1 mondial nu merge sa joace in Spania

Serena Williams nu va merge sa joace la turneul de la Madrid. Desi se afla in europa, pentru a se antrena pe zgura, americanca, castigatoare a 23 de turnee de Grand Slam, a decis sa refuze participarea,.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

Simona Halep si Darren Cahill, implicati in scandalul dintre Serena Williams si Ion Tiriac

Ion Tiriac a prvicat o adevarata furtuna cand a declarat ca isi doreste mai mult de la tenisul feminin decat o tipa de 36 de ani si 90 de kilograme.

Simona Halep: Mi-ar placea sa fiu ca Serena Williams. Darren este genial

In pregatirea turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, Simona Halep a acordat un interviu pentru siteul acestei competitii.

Decizie RADICALA a Comisiei Europene. Bruxellesul propune oficial TAIEREA FONDURILOR UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Comisia Europeana a propus miercuri, oficial, printr-o decizie fara precedent, restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, cu aplicare din urmatorul cadru.

Ct costa sa faci un startup de data analytics. Ce se schimba n acest domeniu dupa scandalul Cambridge Analytica

Tehnologiile din zona analizelor de date, machine learning si inteligentei artificiale vor deveni indispensabile, drept urmare vor fi tot mai multi cei care vor investi in aceste domenii, in ciuda dimensiunii pe care a luat-o scandalul Cambridge Analytica CA). Am stat de vorba cu un antreprenor care a creat un startup de big data pentru a afla de cati bani e nevoie pentru a pune pe picioare o firma in acest domeniu si la ce ar trebui sa se astepte cei care vor sa investeasca in astfel de afaceri odata cu intrarea in vigoare a GDPR si a schimbarilor de dupa povestea CA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )