Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra. continuă pe Online Sport

Si tu, ILIE?! Nastase, CRITICI pentru Simona Halep

Johanna Konta a castigat in fata Simonei Halep pentru ca a riscat mai mult, a sustinut fostul mare tenismen Ilie Nastase, pentru DigiSport. in momentele importante, Konta a riscat mai.

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

Veste INCREDIBILA pentru Simona Halep la finalul turneului de la Wimbledon. Ce se intampla cu romanca

Simona Halep va avea parte de un succes rasunator la finalul turneului de la Wimbledon. Indiferent care va fi rezultatul final al turneului, Simona Halep va avea oricum de castigat. Romanca va.

SITUATIE INCERTA la BRD Bucharest Open pentru Simona Halep

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca nu stie sigur daca Simona Halep va participa la turneul BRD Bucharest Open, competitia WTA ce va fi desfasurata in perioada.

VICTORIE URIASA pentru Simona Halep, scor 7-6(3), 6-2 cu Victoria Azarenka!

Halep merge in sferturi la Wimbledon pentru al doilea an consecutiv si se apropie la o singura victorie de locul 1 mondial!Sportiva a jucat foarte bine, iar Azarenka, fostul lider mondialnu a avut.

Nou record pentru Simona Halep. Romanca reuseste o performanta pe care foarte putine jucatoare au mai atins-o

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in optimi de finala la Wimbledon, in jurul orei 15. 30, cu Victoria Azarenka Belarus), fost lider mondial, revenita in circuit dupa nastere.

O noua incercare pentru Simona Halep la Wimbledon. Sportiva romana are o adevarata finala cu Azarenka

S-a incheiat prima saptamana de la Wimbledon, iar luni incep optimile de finala, atat pe tabloul feminin, cat si pe cel masculin.

HALEP-KONTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT. Meci infernal pentru Simona in HALEP-KONTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT

Simona Halep joaca marti pentru un loc in istoria tenisului. Daca o invinge pe britanica Johanna Konta in sferturi, la Wimbledon, va urca pe locul 1.

Wim Fissette, avertisment pentru Simona Halep:Jucatoarea mea n-are slabiciuni

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, care acum o pregateste pe Johanna Konta, crede ca eleva sa are toate atuurile sa o invinga pe jucatoarea noastra.

Ilie Nastase nu se dezminte: Din cauza ei m-au suspendat englezii astia idioti

Ilie Nastase nu se dezminte si a declarat, intr-un interviu pentru sport. ro, ca ii pare rau ca a pierdut Simona Halep, care l-ar fi razbunat, dupa scandalul cu englezii. Nu ma intereseaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )