Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ilie Nastase nu se dezminte: Din cauza ei m-au suspendat englezii astia idioti

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase nu se dezminte: Din cauza ei m-au suspendat englezii astia idioti

Ilie Nastase nu se dezminte si a declarat, intr-un interviu pentru sport. ro, ca ii pare rau ca a pierdut Simona Halep, care l-ar fi razbunat, dupa scandalul cu englezii. Nu ma intereseaza. continuă pe Antena3

DIN PACATE, O VESTE TRISTA iN LUMEA SPORTULUI ROMANESC! ILIE NASTASE ...

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca Federatia Internationala de Tenis ITF) l-a trecut pe Ilie Nastase pe o lista in care se gasesc persoane ce au interdictii.

Din pacate, o veste trista in lumea sportului romanesc! ILIE NASTASE ...

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac a declarat ca Federatia Internationala de Tenis ITF) l-a trecut pe Ilie Nastase pe o lista in care se gasesc persoane ce au interdictii.

Ilie Nastase, pe lista neagra a Federatiei Internationale de Tenis

Inca o lovitura pentru Ilie Nastase. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a dezvaluit ca Federatia Internationala de Tenis ITF) l-a trecut pe Ilie Nastase pe o lista de.

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra.

Si tu, ILIE?! Nastase, CRITICI pentru Simona Halep

Johanna Konta a castigat in fata Simonei Halep pentru ca a riscat mai mult, a sustinut fostul mare tenismen Ilie Nastase, pentru DigiSport. in momentele importante, Konta a riscat mai.

Ilie Nastase: Konta a riscat de la inceput, iar pe Halep a fost multa presiune

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, marti, dupa infrangerea Simonei Halep in fata Johannei Konta, in sferturi de finala la Wimbledon, ca britanica a riscat de la inceput, in timp ce Halep a avut presiunea locului unu in clasamentul WTA.

Ilie Nastase, prima reactie la esecul Simonei Halep: A stat si a asteptat greseala adversarei!

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, marti, dupa infrangerea Simonei Halep in fata Johannei Konta, in sferturi de finala la Wimbledon, ca britanica a riscat de la inceput,.

Ilie Nastase, pe lista neagra a Federatiei Internationale de Tenis. Nume infioratoare pe lista: puscariasi si agresori sexual

Ilie Nastase a intrat pe lista neagra a Federatiei Internationale de Tenis dupa incidentele de la meciul de Fed Cup Romania-Marea Britanie. Dupa ce a fost interzis oficial la Roland Garros si Wimbledon,.

Un avion Tarom care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti a aterizat direct la Bucuresti, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom cu 81 de pasageri la bord, care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti, a aterizat direct la Bucuresti din cauza unor probleme tehnice.

Circulatia tramvaielor 5 si 16, blocata circa 50 de minute din cauza unei masini parcate neregulamentar

Circulatia tramvaielor 5 si 16 a fost blocata marti, timp de circa 50 de minute, pe strada Vasile Lascar, din cauza unei masini parcate neregulamentar. Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei circulatia a fost reluata in jurul orei 14. 10, dupa ce autoturismul a fost ridicat de o platforma a Administratiei Strazilor sector 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )