Libnet.ro
UNICEF

11:00

Imaginea care face din Romania o tara de lumea a 3-a: Insula de gunoaie pe Olt. Oamenii isi risca viata printre animale moarte si pet-uri. Garda de Mediu ridica din umeri (VIDEO)

B1 B1,
Imaginea care face din Romania o tara de lumea a 3-a: Insula de gunoaie pe Olt. Oamenii isi risca viata printre animale moarte si pet-uri. Garda de Mediu ridica din umeri (VIDEO)

Tone degunoaiezac aruncate peOlt. Ploile au adus pe apele Oltului tot felul de lucruri nefolositoare, de la pet-uri pana la porci morti. Oamenii din Draganesti isi risca viata adunand. continuă pe B1

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, incepand de astazi

Incepand de astazi, utilizatorii Facebook din Romania vor vedea mai putine titluri de tip clickbait, dupa ce reteaua de socializare a extins politica de diminuare a acestora si in tara noastra. Pe langa post.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Un europarlamentar PSD sustine ca MCV-ul a dus la abuzurile si lucrurile teribile din Romania ultimilor ani

Victor Bostinaru, eurodeputat PSD, este de parere ca MCV-ul Mecanismul de Cooperare si Verificare) este cel care a condus la abuzurile din Romania ultimilor ani, afirmand totodata ca are serioase intrebari privind rolul pozitiv pe care l-a.

Ela Craciun ajuta gravidele sarace din Romania sa isi cunoasca drepturile si sa aiba asistenta medicala gratuita

Ela Craciun se implica din nou in informarea corecta a publicului prin intermediul blogului sau, de aceasta data venind in ajutorul gravidelor din zonele sarace ale tarii, care nu obisnuiesc sa se prezinte la controlul medical.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Cuplu surpriza in showbiz! Cel mai titrat impresar din Romania traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o focoasa AVOCATA din Iasi

Radu Groz, cel mai cunoscut impresar de vedete din Romania, are o relatie de cateva luni cu o avocata din Iasi! Este o femeie foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter deosebit,a spus.

CE monitorizeze evolutiile din Romania in cadrul MCV

Comisia Europeana continua sa monitorizeze evolutiile din Romania cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si insista ca este esential sa nu se faca pasi inapoi fata de progresele deja realizate, i-a transmis marti presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierului roman Viorica Dancila, aflat intr-o vizita la Bruxelles.

Doliu in lumea politica din Romania! S-a stins din viata in TRAGICUL accident din judetul Iasi

Emanuel Mitric, consilier local PMP in cadrul Consiliului Local Radauti, s-a stins din viata in accidentul care a avut loc marti dupa amiaza in localitatea Sarca, din judetul Iasi, la 28 de ani. Din.

Doliu in lumea artistica: A murit unul dintre cei mai importanti critici de teatru din Romania (FOTO)

Criticul de teatru Ion Jean) Cazaban a incetat din viata la varsta de 83 de ani. Pe langa activitatea de critic de teatru, acesta era si istoric si profesor universitar la UNATC. Cercetator stiintific.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )